Toros Akdeniz Koleji Öğrencileri Okul Bahçesine Çiçek Dikti

Toros Akdeniz Koleji Öğrencileri Okul Bahçesine Çiçek Dikti

Antalya'da Toros Eğitim Kurumları bünyesinde hizmet veren Toros Akdeniz Koleji anasınıfı ve birinci sınıf öğrencileri okul bahçesine çiçek fidesi dikti.‘Çiçekler, çocukların bile anladığı kelimelerdir’ sloganıyla gerçekleştirilen...

Antalya'da Toros Eğitim Kurumları bünyesinde hizmet veren Toros Akdeniz Koleji anasınıfı ve birinci sınıf öğrencileri okul bahçesine çiçek fidesi dikti.

‘Çiçekler, çocukların bile anladığı kelimelerdir’ sloganıyla gerçekleştirilen etkinlik kapsamında öğrenciler, okul bahçesini çiçeklerle süsledi. Etkinliğe katkıda bulunan Okul müdürü Hüdayi Başın, "Peygamber Efendimiz (SAV) 'Elinde bir fidanı olan kıyametin kopacağını dahi öğrense onu dikmeyi ihmal etmesin.”hadisini hatırlatarak yeşilliğe ve çevre güzelliğine ihtiyaç olduğunu söyledi. Öğrencilerin bu konuda çok istekli olduğunu aktaran Başın, "Okulun en önemli işlevlerinden biri öğrencilerde olumlu yönde davranış değişikliğinin sağlanabilmesi ve istendik davranışların kazandırılması. Bu işlevlerin yerine getirilmesinde okul ortamı önemli bir etkiye sahip. Bu etkinlikle öğrenciler sorumluluk kazanıyor ve kendi diktikleri çiçekleri yine çocuklar koruyor." diye konuştu.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.