Torku Tarım Fuarın Gözdelerinden

Torku Tarım Fuarın Gözdelerinden

Bu yıl 20'ncisi gerçekleştirilen Konya Tarım Fuarı'nda 2’inci holde bulunan Konya Şeker’in bütün markalarının yer aldığı Torku Standı katılımcıların yoğun ilgi gösterdiği noktalardan oldu.

Konya Tarım Fuarı rüzgârı esmeye devam ediyor. Fuarın üçüncü günüde yoğun katılımla devam ediyor. Fuarın en gözde stantları arasında Torku yer aldı. Fuar ve Torku hakkında açıklamalarda bulunan Torku Kurumsal İlteşim Koordinatörü Ahmet Bozdam, “Tarım fuarında tarımsal ürünlerimizin yanında gıda ürünlerimizde vatandaşlarımızın beğenisine sunuyoruz.

whatsapp-image-2024-03-08-at-11-05-24.jpeg

Konya tarım fuarında Konya’mızın markası Torku olmadan tarım fuarı olmaz. Konya Şeker olarak 45 adet firmamız bulunuyor. Enerjiden gıdaya birçok alanda faaliyetimiz devam ediyor. Bu fuarlar bizim için çok önemli. Bu fuarlar aynı zamanda dış ticaret için yeni bağlantılar bulmamıza iletişim kurmamızda yardımcı oluyor. Firmamızın ürünlerin yurtdışında ciddi talepler var. Çoğunluğu Ortadoğu olmak üzere Japonya’dan Amerika’ya kadar birçok ülkeye ihracat sağılıyoruz. İhraçlarımız atıştırmalık gıda olmak üzere tohum alanında da birçok ürün çeşidinde ihracat sağlıyoruz. Konya Tarım Fuarı, Avrupa’nın en büyük fuarı. Burada olmaktan mutluyuz. Konya’mızı temsil etmekten mutluyuz. İnşallah bu yıl fuara katılım geçen yıla gör daha fazla olur” diye konuştu.

Kaynak:HAMDİ BUĞUR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.