Torku Konyaspor'da Tütüneker dönemi!

Torku Konyaspor'da Tütüneker dönemi!

Torku Konyaspor'da teknik direktörlük görevine Uğur Tütüneker getirildi.

Konyaspor'da Hüsnü Özkara'dan boşalan teknik direktörlük görevine Kasımpaşa'nın eski teknik direktörlerinden Uğur Tütüneker getirildi. Konyaspor Kulübü Basın Sözcüsü İbrahim Çınar, yaptığı açıklamada, Tütüneker ile 1,5 yıllığına anlaştıklarını belirtti. Konyaspor'da yeni bir dönemin başlayacağını ifade eden Çınar, ''Hocamızla sezon başında da görüşmelerimiz olmuştu ama çeşitli sebeplerden dolayı anlaşamamıştık. İnşallah iki taraf için de hayırlı olur. Karşıyaka maçında kendi ekibiyle takımın başında olacak. Konyaspor'u Süper Lig hedefine taşıyacağına inandığımız bir isimle anlaştık. Bizler Konyaspor yöneticileri olarak yeni hocamızla iyi işlere imza atacağımızı söyleyebilirim. Konyaspor için yeni bir sayfa açıp, takımımızı layık olduğu yere getirmek için bütün şehir elele vererek, bu hedefe ulaşmayı çok istiyoruz” diye konuştu...
Konyaspor'la 1,5 yıllığına anlaşmaya veren Uğur Tütüneker'in yardımcılıklarını eski Galatasaraylı Mert Korkmaz, Muharrem Aydın ve Tayfun Türkmen yapacak. Kaleci antrenörlüğü görevine ise yaklaşık 10 yıldır Uğur Tütüneker ile birlikte çalışan Necati Uzun getirildi.

KARŞIYAKA HAZIRLIĞI SÜRÜYOR

Torku Konyaspor’da, teknik direktör arayışları sonlandırılamazken, Cumartesi günü oynanacak Karşıyaka maçının hazırlıkları ise galibiyet parolasıyla devam ediyor. Adanaspor yenilgisinin ardından 14 puanla düşme hattının üzerine kadar inen yeşil-beyazlı takımda önceki akşam Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde antrenörler Muharrem Aydın ve Tayfun Türkmen yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana Adanaspor maçında sakatlanan Erkan Sekman dışında tüm oyuncular katıldı. İshak Çakmak'ın da takımla çalıştığı antrenman düz koşu ve topla yapılan ısınma hareketleriyle başlarken pas çalışması ile devam etti. Oyuncular antrenmanı çift kale maç ile tamamladı. Dün akşam da tesislerde antrenörler yönetiminde teknik-taktik çalışması gerçekleştiren Kartallar, bugün de taktik çalışacaklar ve yarın ter atarak hazırlıkları tamamlayarak tesislerde kampa girecekler.

ERKAN SEKMAN 3 HAFTA YOK

Torku Konyaspor’un tecrübeli futbolcusu Erkan Sekman, 3 hafta takımdan ayrı kalacak. Adanaspor ile deplasmanda oynanan 13. hafta maçında sakatlanan Erkan'ın çekilen MR ve yapılan kontrollerinde dizindeki sakatlık nedeniyle 3 hafta forma giyemeyeceği açıklandı.  Erkan maçtan sonra yaptığı açıklamada, önceki sakatlığının önceki kadar olmadığını, kendisini daha iyi hissettiğini bildirmişti. Konyaspor’da, Erkan ile birlikte sakatlıkları devam eden İshak Çakmak, Semih Aydilek ve sarı kart cezalısı Neca Karşıyaka maçında takımdaki yerini alamayacak.

ÇINAR: KAZANMAK İÇİN OYNAYACAĞIZ

Son haftalarda alınan sonuçlar nedeniyle üzgün olduklarını ancak Karşıyaka maçını kazanarak yeni bir başlangıç yapacaklarına inandığını söyleyen  Konyaspor Basın Sözcüsü İbrahim Çınar, kalan 4 haftayı iyi değerlendirerek ilk devreyi en iyi yerde tamamlayacaklarını söyledi.

Sezon başı hedefler ile mevcut duruma bakıldığında beklentilerin gerisinde kalındığını ifade eden Çınar, "Bir türlü istikrarı yakalayamadık. Bunun tabiki de çeşitli sebepleri var. Ama bunlar bizim gibi hedefi Süper Lig olan bir takım için kesinlikle bahane olamaz. Biz artık 13 haftalık bu istenmeyen kötü dönemi geride bıraktık. Her takımın başına gelebilecek bu durum uzun zamandır bizimle ve böyle gitmeyeceğine inanıyoruz. Karşıyaka maçıyla yeni bir başlangıç yapmak istiyoruz. Bu konuda oyuncularımıza güveniyoruz. Kalan 4 haftayı istediğimiz sonuçlarla kapatarak devre arasına bitirebildiğimiz en iyi yerde girmek istiyoruz" şeklinde görüş belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum