Tobb, Tesk, Türk-iş Yöneticileri Yaralı Emniyet Müdürünü Ziyeret Etti

Tobb, Tesk, Türk-iş Yöneticileri Yaralı Emniyet Müdürünü Ziyeret Etti

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Bingöl İl Emniyet Müdürü Atalay Ürker’i hastanede ziyareti esnasında bu eylemi yapanları şiddetle kınayıp, Emniyet Müdürü Ürker'e acil şifa diledi. TOBB Başkanı...

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Bingöl İl Emniyet Müdürü Atalay Ürker’i hastanede ziyareti esnasında bu eylemi yapanları şiddetle kınayıp, Emniyet Müdürü Ürker'e acil şifa diledi.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay, Bingöl İl Emniyet Müdürü Ürker'i tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti. Hisarcıklıoğlu hastane çıkışında yaptığı açıklamada, "Bu yapılan iş özellikle iki polisimizi şehit olması. Öteki taraftan yaralılarımızın olması. Emniyet müdürümüze Allah’tan şifalar diliyoruz. Özellikle Bingöl’de halkın refahı mutluluğu, huzuru için ve esnaf ziyareti sırasında gerçekleşen bu olaydan dolayı büyük bir üzüntü duyuyoruz." dedi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.