Thk Başkanı'nın Basın Danışmanı: Türkkuşu Uçağının Üretimiyle İlgili Konular Var

Thk Başkanı'nın Basın Danışmanı: Türkkuşu Uçağının Üretimiyle İlgili Konular Var

Gözaltına alındıktan sonra mali polislerin nezaretinde Türk Hava Kurumu (THK) merkezine getirilen Başkan Osman Yıldırım buradan sağlık kontrolü için hastaneye götürüldü. Kurum çıkışında gazetecilere açıklama yapan Osman Yıldırım’ın...

Gözaltına alındıktan sonra mali polislerin nezaretinde Türk Hava Kurumu (THK) merkezine getirilen Başkan Osman Yıldırım buradan sağlık kontrolü için hastaneye götürüldü. Kurum çıkışında gazetecilere açıklama yapan Osman Yıldırım’ın basın danışmanı İsmail Çakmak, Türkkuşu uçağının üretim aşamasıyla ilgili bazı konular gerekçesiyle bu durumun yaşandığını söyledi.

Çakmak açıklamasında, sorgulama devam ettiği için genel başkanın Emniyet'te ifadesine başvurulacağını söyleyerek, “Ondan sonraki süreci kurumumuz yazılı olarak paylaşacak. Şu anda bize belirtilen bir şey yok. Ancak Türkkuşu uçağının üretim aşamasıyla ilgili bazı konular var. Emniyet güçlerinin yapacağı araştırmanın ardından bilgilendirme yapılacak. Şu an herhangi bir şey söylememiz mümkün değil. Türkkuşu uçağının üretim planlarının sosyal medyaya sızması iddialar arasında. Herhangi bir sıkıntı yok. Genel başkanımızın dediği şey şu; ‘halkımız merak etmesin uçağımız çok kısa süre içinde gökyüzünde göreceğiz. Bundan halkımızın şüphesi olmasın. Biz çalışmaya devam ediyoruz’.” ifadelerini kullandı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.