Terör Yandaşları Sultanbeyli’yi Savaş Alanına Çevirdi

Terör Yandaşları Sultanbeyli’yi Savaş Alanına Çevirdi

IŞİD’in Kobani’ye saldırısını protesto etmek için toplanan grup, iki gündür Sultanbeyli’yi savaş alanına çevirdi. Fatih Bulvarı’nda toplanan PKK yandaşları, kamuya ait binalara ve iş yerlerine saldırdı. Grup, trafik ışıklarını...

IŞİD’in Kobani’ye saldırısını protesto etmek için toplanan grup, iki gündür Sultanbeyli’yi savaş alanına çevirdi. Fatih Bulvarı’nda toplanan PKK yandaşları, kamuya ait binalara ve iş yerlerine saldırdı. Grup, trafik ışıklarını ve otobüs duraklarını da parçaladı.

Sultanbeyli’de dün yaşanan olaylarda çok sayıda iş yeri zarar görmüş, polis de gece boyunca bölgede nöbet tutmuştu. Bugün de Fatih Bulvarı’nda PKK yandaşları ile vatandaşlar karşı karşıya geldi. Polis her iki grubun ortasında durarak çatışmayı önlemeye çalıştı. Bir süre sonra çoğunluğu ülkücü olan grup dağıldı. PKK yandaşları ise polise rağmen ortalığı savaş alanına çevirdi. Taş ve sopalarla çevreye zarar veren grup, trafik ışıklarını ve durakları parçaladı.

Yaşanan olaylardan çok sayıda vatandaş da mağdur oldu. Grubun attığı taş ve Molotof bombalarından kaçan vatandaşlar, polisin sıktığı biber gazına maruz kaldı. İki kadının kucağındaki bebekler ve yaşlı bir vatandaş da gençler tarafından bölgeden uzaklaştırıldı. Polis gruba biber gazı ve tazyikli su ile müdahale etti. Müdahaleye rağmen dağılmayan grup, eyleme ve çevreye zarar vermeye devam etti. Sultanbeyli’de gerginlik sürüyor.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.