Terim'in müthiş Devler Ligi inancı

Terim'in müthiş Devler Ligi inancı

İstanbul Büyükşehir Belediyespor galibiyeti sonrası açıklamalarda bulunan Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, Şampiyonlar Ligi'nde Cluj karşısında iddialı olduklarını açıkladı.

Rakiplerini cok ciddiye aldıklarını belirten tecrübeli teknik adam; "Büyükşehir Belediye her zaman ciddi bir rakip. Açıkcası 3 puan almak bu zor dönemde bizim için çok önemliydi. Ayrıca zor bir zaman giriyoruz. Karşılaşma önceside belirttiğim gibi devre arasına kadar Her Çarşamba'mız dolu. Ekonomik oynnamaya çalıştık. Sürekli maç oynayan bir takım rtoasyon yapmayı bilmeli. Kazanma alışkanlığımızı tekrar elde etmeye başlıyoruz. Bu da bizim için çok güzel" diye konuştu.

Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda oynayacakları Cluj karşılaşmasına değinen Terim; "Deplasmanlar zincirine gidiyoruz. Önce Cluj Mersin, Braga deplasmanı peşpeşe gelecek. Yağmurlu havada Cluj'un defansını övmek yerine, Galatasaray'ın o sahada hücum anlamındaki baskısını övmek bizim için daha fazla yararlı olur diye düşünüyorum. Şampiyonlar Ligi'nde son sözümüzü söylemedik. Umarım Cluj maçı ile iyi günlerin başlangıcını yaşarız. İki ligde birbirinden ayrı. Melo'nun olmaması bizim için önemli bir eksik. Ancak diğer arkadaşlarımız onu aratmayacak" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.