Terim'in Cruj'u devirme planı

Terim'in Cruj'u devirme planı

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, Cluj karşısında vurucu timini belirledi..

G.Saray'da gözler yarın oynanacak TT Arena'daki Cluj karşılaşmasına çevrildi.

Teknik direktör Fatih Terim bu maça büyük önem veriyor. Avrupa futbolunun en önemli organizasyonu olarak kabul edilen Şampiyonlar Ligi'nde ilk iki maçında Manchester United ve Braga'ya yenilen Aslan'da Cluj karşılaşmasının önemi bir kat daha arttı. Olası puan kaybı halinde Devler Ligi rüyasına 3. maçlar sonunda veda edecek sarı-kırmızılılarda teknik direktör Fatih Terim de hücum hattını kesinleştirerek işi garanti altına alma çabasına girdi..

UMUT VE ELMANDER'E DÖNÜYOR

Devler Ligi'nde 2'de 0 yapan G.Saray'da Rumen ekibi önünde tek hedef 3 puan. Terim sezon başındaki Umut-Elmander ikilisine dönüyor..

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim Burak Yılmaz'ın gol sayısı nedeniyle mutlu ancak geçen sezonun gol kralının forma giydiği maçlarda sarı-kırmızılılar oyuna hükmedemiyor. Umut Bulut ve Johan Elmander birlikte kullanıldığında ise iki futbolcu da yaptıkları amansız presle rakip savunmayı boğuyor. Dev arenada artık mutlak 3 puan alması gereken Cimbom'un da ihtiyaç duyduğu şey tam olarak bu pres. Umut ve Elmander basarken Fatih Terim tüm takımın öne doğru hareketlenmesini meşin yuvarlağın mümkün olduğu kadar rakip sahada kapılmasını istiyor. Terim'in bu ikiliyi tercihindeki bir başka nokta da G.Birliği'ne karşı Umut'un da Elmander'in de ağları sarsması.

BURAK YILMAZ HAZIR

Fatih Terim, Cluj'a karşı Burak Yılmaz'ı 11'de kullanmayı düşünmüyor ancak tecrübeli oyuncu tam bir 'Arena golcüsü'... Bu sezon 5 kez ağları sarsan Burak bunların 4'ünü içeride attı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.