Teniste 2016 yılı ödülleri dağıtıldı

Teniste 2016 yılı ödülleri dağıtıldı

Konya Tenis Dağcılık(KONFED) tarafından 2016 yılı içerisinde gerçekleştirilen Kadınlar ve Erkekler Defi Tenis ve Kadınlar Double Tenis turnuvalarında ilk üçe girenlere kupaları düzenlenen bir törenle verildi.

Konya Tenis Dağcılık(KONFED) tarafından 2016 yılı içerisinde gerçekleştirilen Kadınlar ve Erkekler Defi Tenis ve Kadınlar Double Tenis turnuvalarında ilk üçe girenlere kupaları düzenlenen bir törenle verildi. Dedeman Konya Otelinde gerçekleştirilen Tenis’te ödül gecesine turnuvalarda mücadele eden sporcular eşleriyle birlikte katıldı.

ŞEVKİMİZİ ARTIRDI

2016 yılı tenis’te ödül gecesinin açılış konuşmasını yapan Av. Cengiz Yönet; “ 2016 yılı içerisinde 40 kadın ve 60 erkek arkadaşımızın katılımıyla Kadınlar ve Erkekler Defi ile Kadınlar Double turnuvasını gerçekleştirdik. Turnuvalarımıza kısa sürede gerçekleşen yüksek katılım bizlerin şevkini arttırdı. Turnuvalarımız başarılı bir şekilde başlayıp, başarılı bir şekilde sonuçlandı. Şimdi ise burada turnuvalarımızda başarılı olan ve ilk üç’e giren arkadaşlarımızı kupa ile ödüllendiriyoruz. Turnuvamızda mücadele eden tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

VOLE TENİS KULÜBÜNÜ KURDUK

Vole Tenis Kulübünü kurduklarını vurgulayan Hakan Sözen ise yaptığı konuşmasında şu sözlere yer verdi. “ Tenis’in Konya’da daha yaygın bir spor olması ve daha sağlıklı tenis alanlarında spor yapabilmek için Vole Tenis kulübünü kurduk. Tenis’te kulüp olarak Konyamızı en iyi hizmeti verebilme adına yönetim kurulu üyelerimizde gece gündüz çalışacağız” dedi. Protokol konuşmanın ardında Kadınlar ve Erkekler Defi Tenis ve Kadınlar Double Tenis turnuvalarında ilk üç’e giren sporculara kupaları verildi. Erkekler Defi Tenis Turnuvasında 1. Ali Saçıkara, 2. Faik Yıldırım. 3. Hakan Sözen Kadınlar Defi Tenis Turnuvasında 1. Hande Alp, 2. Mazriye Akdemir, 3. Tülin Şimşek,  Kadınlar Double Tenis Turnuvasında ise 1. Sevim Yönet-Nafiye Gürel 2. Fatma Sevinç- Neslihan Yalçın Buğdaycı 3. Kevser Serper- Hatice Yeşilgül. Tenis’te 2016 yılı ödül gecesi günün anısına çektirilen toplu fotoğrafın ardından yenilen yemek ile son buldu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.