Temaslar sürüyor

Temaslar sürüyor

Transfer çalışmalarını sürdüren Konyasporlu yöneticiler, kadroya dahil etmek istedikleri oyuncularla görüşmelerini sürdürüyorlar. Kartal’ın listesine Bucaspor’dan ayrılan İbrahim Dağaşan da girdi

Konyaspor’da transfere başladı. İç transferde 10 futbolcuyla yolları ayırmayı amaçlayan Konyaspor yönetim kurulu, kadronun 4-5 futbolcuyla güçlendirilmesi için kolları sıvadı.. İkinci yarı hazırlıkları ise 29 Aralık Çarşamba günü Belek Adora otelde başlayacak. Hafta içerisinde İstanbul’da Galatasaray yöneticileriyle görüşerek Ali Turan, Serdar, Barış ve Aydın’ı isteyen Konyaspor yöneticileri, Cuma günü akşam saatlerinde Gaziantepspor’dan ayrılan Erman Özgür ve hafta içerisinde Bucaspor’da sözleşmesi feshedilen İbrahim Dağaşan ile masaya oturarak prensipte anlaştılar.
Geçtiğimiz yıllarda Konyaspor formasını da giyen, ancak sözleşmesinin sona ermesinin ardından Konyaspor’da ki belirsizlik nedeniyle Gaziantepspor’a giden ve sezon başında yine ayrılan Erman Özgün bilindiği gibi ligin ilk yarısında hiç oynamadı.  Bu sezon Sivasspor’dan Bucaspor’a transfer olan ve orta sahada görev yapan İbrahim Dağaşan’ın sözleşmesi ise, hafta içerisinde karşılıklı olarak feshedilmişti.
Konyaspor’da transfer 29 Aralık Çarşamba gününe kadar bitirilmeye çalışılacak ve futbolcular imza attıktan sonra Belek kampına katılacaklar. Listede daha önce açıklanan isimlerle birlikte yeni isimlerinde bulunduğu öğrenildi. Bunların içerisinde de Kasımpaşa’dan Şahin, Beşiktaş’tan Erhan, Fenerbahçe’den İlhan gibi isimlerinde yer aldığı ileri sürüldü.. Ancak, bu konuda yönetim tarafından resmi bir açıklama yapılmadı.  
YÖNET: ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
Konyaspor Basın Sözcüsü Cengiz Yönet, Galatasaray ve Ali Turan ile futbolcunun transferi hakkında temasa geçildiğini açıkladı.  HYPERLINK "http://www.sporx.com/futbol/superlig/konyaspor/" Konyaspor Basın Sözcüsü  HYPERLINK "http://www.sporx.com/cengiz-yonet/" Cengiz Yönet, devre arasında takımdan gönderilecekler arasında adı geçen Galatasaraylı futbolcu  HYPERLINK "http://www.sporx.com/ali-turan/" Ali Turan'ın takımıyla ve kendisiyle temasa geçildiğini ve kendisini takımda görmek istediklerini ifade etti.  HYPERLINK "http://www.sporx.com/cengiz-yonet/" Cengiz Yönet, önceki gün yapılan yönetim kurulu toplantısında takımdan gidecek oyuncuların tam olarak netleşmediğini söyleyerek, "Dün yönetim kurulu üyeleri bir araya geldi. Hocamız tarafından bize verilen rapor tartışıldı.
Ancak gidecek oyuncuların isimleri tam olarak netleşmedi. Ancak şunu söyleyebilirim. Şu an ki kadromuz 27 kişi. Bu sayı devre arasında azalacak. Transferlere yer açacağız. Takımdan gidecek oyuncular, gelecek oyunculardan fazla olacak" ifadelerini kullandı.
 HYPERLINK "http://www.sporx.com/cengiz-yonet/" Cengiz Yönet, devre arasında  HYPERLINK "http://www.sporx.com/futbol/superlig/galatasaray/" Galatasaray'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan defans oyuncusu  HYPERLINK "http://www.sporx.com/ali-turan/" Ali Turan ile de temasa geçtiklerini ifade ederek, "Ali Turan, beğendiğimiz ve istediğimiz bir oyuncu. Kendisini  HYPERLINK "http://www.sporx.com/futbol/superlig/konyaspor/" Konyaspor'da görmek için kulübüyle temasa geçtik. Eğer  HYPERLINK "http://www.sporx.com/futbol/superlig/galatasaray/" Galatasaray tarafından satış listesine koyulursa kendisine talip olduğumuzu açıklayacağız. 
Basında çıkan  HYPERLINK "http://www.sporx.com/serdar-ozkan/" Serdar Özkan haberleri ise gerçeği tam olarak yansıtmıyor.  HYPERLINK "http://www.sporx.com/ali-turan/" Ali Turan için görüştüğümüz doğru ama  HYPERLINK "http://www.sporx.com/serdar-ozkan/" Serdar Özkan için temasa geçmedik. Takımda ihtiyaç duyulan alanlar var. Biz bu doğrultuda hareket edeceğiz" diye konuştu.
 HYPERLINK "http://www.sporx.com/cengiz-yonet/" Cengiz Yönet, "Yurtiçi ve yurtdışında görüşmelerimiz devam ediyor. Bu izlediğimiz oyuncular arasında almak istediğimiz bazı oyuncular netleşti. Ancak bu isimler basına yansıtıp değerlerini artırmak istemiyoruz. Türkiye'de ve Avrupa'da alacağımız futbolcular var. Takımlarıyla görüşmeler başladı. En kısa sürede netice alacağız" şeklinde konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.