Tek hedef play-off

Tek hedef play-off

Anadolu Selçukspor Başkanı Erkan Genç, "Gerçekleştirdiğimiz takviyelerle transferi kapattık. Ligin ikinci yarısında tek hedefimiz Play-Off. Emin adımlarla hedefimize yürüyeceğiz" dedi

Anadolu Selçukspor Başkanı Erkan Genç, ligin ikinci yarısı ve yaptıklar transferlerle ilgili Merhaba Gazetesi'ne önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Genç, sezon başı doğru transferler yaptıklarını ve devre arası 2 takviye yaparak kadroyu bozmadıklarını dile getirdi. Genç, ligin ikinci yarısında ki tek hedeflerini 'Play-Off' olduğunu kaydetti.

BİZİ MUTLU ETTİ

Devre arasında Fransa'nın Evian Thonon Gaillard kulübünden transfer ettikleri Mehmet Güneş'in U-19 Milli Takımı'na çağrılmasına sevindiklerini belirten Başkan Erkan Genç, "Mehmet Güneş'i Antalya kampımızda denedik. Gerçekten iyi bir futbolcu. Geldiği gibi U-19 Milli Takımı'na çağrılması bizi çok mutlu etti. Güneş'in lisans işlemlerini kulüp çalışanlarımız yetiştirmeye çalışıyor. Evian Thonon Gaillard kulübünden henüz evrakları gelmedi" sözlerini kullandı.

KADROYU BOZMADIK

Sezon başı akıllı bir transfer politikası uyguladıklarını söyleyen Erkan Genç, "Sezon öncesi yaz transfer döneminde oturaklı bir kadro oluşturduk. Akıllı transfer uygulaması gerçekleştirdiğimiz için devre arası transfer döneminde kadromuzu fazla bozmadık. 2 tane çok önemli ismi kadromuza kattığımızı düşünüyorum. Eren Açıkgöz ve Ali Dere'yi kadromuza katarak çok önemli iş başardık" şeklinde görüş belirtti.

TAKIMI TAŞIYABİLİR

"Ali Dere'yi, Atiker Konyaspor'dan kadroya dahil ettik" diyen Genç, şöyle konuştu: ""Mehmet Güneş'in olduğu gibi Ali Dere'nin de lisans işlemleri tamamlanmadı. Ali Dere'nin bu kadroya çok şey katacağını düşünüyorum. Geçen sezonda bizim takımımızda oynayarak kaptanlık görevi üstlenmişti. Ali Dere, takımımızı taşıyabilir."

KADROYA GÜÇ KATACAK

İnegölspor'dan kadroya dahil ettikleri Eren Açıkgöz, transferini değerlendiren Başkan Genç, "Eren'in maç eksiği yok. İnegöl'de iyi maçlar çıkarttı. İyi bir santrafor. Santrafor eksiğimiz vardı zaten. Kadromuza ikinci yarı güç katacak" dedi.

TRANSFERİ KAPATTIK

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup'ta bazı takımların büyük meblağlar harcadığını belirten Genç, "Biraz önce dediğim gibi oturaklı kadromuz olduğu için birkaç eksiğimiz olduğu noktalara takviyelerde bulunduk. Grupta bazı takımlara baktığınızda 5 transfer yapıp 7 isim gönderenler var. Bu konuda şanslıyız. Yaptığımız transferlerle sezonu kapattık. Başka transfer yapmayı düşünmüyoruz" şeklinde konuştu.

HEDEFİMİZ PLAY-OFF

Ligin ikinci yarısındaki hedeflerden bahseden Başkan Genç, "Yaptığımız takviyelerle güçlendik. Ligin ikinci yarısındaki tek hedefimiz play-off oynamak. Bu hedefimizi gerçekleştirmek istiyoruz. Sezonun ilk yarısında ki yaşadığımız bazı şanssızlıklarını yaşamazsak başarılı olacağımızı düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

FERHAT TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.