Tek hedef galibiyet

Tek hedef galibiyet

Atiker Konyaspor sezonun 18.hafta maçında bugün sahasında Çaykur Rizespor ile karşılaşacak.  Büyükşehir Belediyesi Stadyumunda oynanacak mücadele saat 16.00’da başlayacak. Maçı Halis Özkahya yönetecek

Atiker Konyaspor Spor Toto Süper Ligin 18.haftasında sahasında Çaykur Rizespor ile karşılaşacak.  Büyükşehir Belediyesi Stadyumunda oynanacak mücadele saat 16.00’da başlayacak. Karşılaşmayı Halis Özkahya yönetecek. Özkahya'nın yardımcılıklarını Serkan Olguncan ve Hakan Yemişken yaparken, maçın dördüncü hakemi Ümit Öztürk.

20. RANDEVU

Atiker Konyaspor Spor Toto Süper Lig'in 18.haftasında konuk edeceği Çaykur Rizespor ile bugün 20. Randevusuna çıkacak. Yeşil-beyazlı ekip bugüne kadar Süper Lig'de oynadığı 19 maçta 6 galibiyet, 3 yenilgi alırken, iki takım arasındaki 10 maç beraberlikle sonuçlandı.

KARTAL EVİNDE HİÇ YENİLMEDİ

Atiker Konyaspor rakibine evinde hiç yenilmedi. Yeşil-beyazlı ekip  Çaykur Rizespor ile evinde 9 karşılaşmaya çıkarken bu maçlarda rakibine karşı hiç kaybetmedi. Atiker Konyaspor 9 maçın 6’sını kazanırken kalan 3 maçta ise sahadan beraberlikle ayrıldı.

Bu sezonda da evinde sadece 2 maç kaybeden Atiker Konyaspor rakibi karşısında kazanarak iç saha performansı devam ettirmek istiyor

Rakip Çaykur Rizespor ise deplasmanda oynadığı 9 maçta 2 galibiyet 2 beraberlik 5 yenilgi aldı. Yeşil-mavili ekip bu maçlarda  11 gol atıp 17 gol yedi. 

TEK HEDEF 3 PUAN

Geride kalan haftada evinde Galatasaray’a 1-0 yenilerek 8.sıraya gerileyen Atiker Konyaspor Rizespor karşısında galip gelerek tekrar üst sıralara yükselmek istiyor. Yeşil-beyazlı ekip iç sahada oynamanın avantajını değerlendirerek ilk yarıda berabere kaldığı rakibinden rövanşı almak istiyor. rakibine evinde hiç yenilmeyen Atiker Konyaspor bu unvanını devam ettirmek istiyor.

KAPTAN SAHADA OLACAK

Atiker Konyaspor’da Galatasaray maçında kırmızı kart gören kaptan Ali Çamdalı Çaykur Rizespor maçında sahadaki yerini alacak. Galatasaray maçında hakem Mete Kalkavan tarafından art arda gösterilen iki sarı kartın ardından kırmızı kartla oyundan ihraç edilen tecrübeli oyuncu hafta içi Kızılcabölükspor ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası H Grubu maçında cezasını tamamladı.

ALİ TURAN CEZALI

Atiker Konyaspor’da Galatasaray maçında sarı kart gören Ali Turan Çaykur Rizespor maçında cezası nedeniyle forma giyemeyecek. Ali Çamdalı kırmızı kart cezasını kupa maçında çekerken Ali Turan’ın sarı kart cezası bu maçta geçerli olmadığı için tecrübeli oyuncu cezasını Çaykur Rizespor maçında çekecek. Turan’ın yerinde Jonsson veya Volkan Fındıklı’nın oynaması bekleniyor. Abdülkerim’in Samsun’a kiralanması  Selim’in ve Candemir’in performanslarının yeterli olmaması nedeniyle Aykut Kocaman’ın Jonsson ve Volkan Fındıklı arasında bu mevkiye tercih yapması bekleniyor.

KOCAMAN TAKIMININ BAŞINDA 

Türkiye Futbol Federasyonu PFDK kararlarını açıkladı. Açıklanan kararlara teknik direktör Aykut Kocamana ceza verilmedi

Türkiye Futbol Federasyonu, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu kararlarını açıkladı. TFF’nin resmi sitesinden yapılan açıklamada  “Atiker Konyaspor Kulübü teknik sorumlusu Aykut Kocaman hakkında, sportmenliğe aykırı açıklama nedeniyle sevk yapılmış ise de isnat olunan disiplin ihlalinin unsurları oluşmadığından adı geçen kişi hakkında ceza tayinine yer olmadığına karar verilmiştir.” İfadeleri kullanıldı

FERHAT TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.