Tek golle 3 puanı aldı

Tek golle 3 puanı aldı

BAL Ligi'nde Konya'yı temsil eden Sarayönü Belediyespor, Akşehirspor'un bay geçtiği haftada Konyaaltı Belediyespor'u Erkan Çelik'in attığı golle 1-0 yenerek puanını 32'ye yükseltti

Bölgesel Amatör Lig 7.Grup'ta Konya'yı temsil eden Sarayönü Belediyespor, Sarayönü İlçe Stadyumu'nda ligde matematiksel olarak statü gereği küme düşen Konyaaltı Belediyespor'u ağırladı. Mücadeleyi yeşil-siyahlı temsilcimiz 1-0 kazandı. Sarayönü Belediyespor'a galibiyeti getiren golü 29.dakikada Erkan Çelik kaydetti. Yeşil-siyahlılar aldığı bu galibiyetle puanını 32'ye yükseltirken Konyaaltı Belediyespor ise 13 puanda kaldı.Sarayönü Belediyespor gelecek hafta Sandıklıspor'a konuk olurken Konyaaltı Belediyespor ise haftayı bay geçecek.

AKŞEHİR BAY GEÇTİ

Bölgesel Amatör Lig 7.Grup'ta mücadele eden bir diğer temsilcimiz olan Akşehirspor ise haftayı bay geçti. Kırmızı-beyazlılar, haftasonu Nasreddin Hoca Stadyumu'nda Kepez Belediyespor'u ağırlayacak. Akşehirspor bu karşılaşmanın hazırlıklarına salı günü Akşehirspor Sosyal Tesisleri'nde başlaması bekleniyor.

BUCAK LİDERLİĞE DEVAM DEDİ

Grupta Spor Toto 3.Lig'e yükselmek için yarış kıyasıya devam ediyor. Grupta zirve yarışı veren Bucak Belediyesi Oğuzhanspor evinde ağırladığı Sandıklıspor'u 3-1 yenerek liderliğini sürdürürken ikinci sırada yer alan Isparta Davrazspor ise deplasmanda konuk olduğu Hisar Belediyespor'u 1-0 yenerek zirve takibini sürdürdü. Grupta bu hafta oynanan karşılaşmalarda alınan sonuçlar şu şekilde: "Sarayönü Belediyespor 1-0 Konyaaltı Belediyespor, Akıncılarspor 0-1 Tavşanlı Linyitspor,  Eğirdirspor 5-0 Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, Bucak Belediyesi Oğuzhanspor 3-1 Sandıklıspor, Hisar Belediyespor 0-1 Isparta Davrazspor, Kepez Belediyesor 2-0 Serik Belediyespor."

ABİDİN KURT

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.