Tayyar, Zonguldak Kömür ile anlaştı

Tayyar, Zonguldak Kömür ile anlaştı

Bölgesel Amatör Ligde önümüzdeki sezon 3. sezonunu geçirecek olan Sarayönü Belediyespordan ilk ayrılan isim Tayyar Karadağ oldu

Bölgesel Amatör Lig’de önümüzdeki sezon 3. sezonunu geçirecek olan Sarayönü Belediyespor’dan ilk ayrılan isim Tayyar Karadağ oldu. 3 sezon boyunca yeşil-siyahlı ekipte forma giyen Tayyar, Bölgesel Amatör Ligin iddialı ekiplerinden Zonguldak Kömürspor ile anlaştı. Yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig’de şampiyon olarak profesyonel 3. Lig’e çıkmayı hedefleyen Zonguldak Kömürspor, bu hedef doğrultusunda transfer üzerine transfer yapıyor. Dış transfere hızlı giren Zonguldak Kömürspor, hafta sonu bir bomba daha patlattı. 

Transfer Komitesi Başkanı Harun Demir, uzun zamandır görüştüğü forvet oyuncusu Tayyar Karadağ’la kulüp binasında masaya oturarak, şartlarda anlaşmaya vardı. Bunun üzerine, Kulüp Başkanı Salih Demir’in huzurunda imza töreni düzenlendi. Kendisini lacivert-kırmızılı renklere bağlayan Karadağ, Zonguldak Kömürspor’da şampiyonluk sevinci yaşayacağına inandığını söyledi. Büyük bir camiaya geldiğini belirten Tayyar, “Zonguldakspor’un ismini daha önceden çok duymuştum. Çok büyük olan bir camia, hedefleri büyük olan bir camia. Benim hedeflerim de büyük. Onun için bu takıma geldiğim için çok mutluyum. İnşallah el birliği ile bu takımı hedeflediği yere çıkartacağız. Bana güvenip transfer edenleri mahsup etmemek izin elimden geleni yapacağım” dedi.

İmza töreninde Zonguldakspor formasını giyerek gazetecilere poz veren Tayyar’ın 20 bin TL peşin, 700 TL maç başına anlaştığı iddia edildi. 3 yıl geçirdiği Sarayönü’nden ayrılan Tayyar, geçen sezon Sarayönü Belediyespor formasıyla Bölgesel Amatör Lig 7’nci Grup’ta sezonu 15 golle tamamladı. 22 maçın 22’sinde ilk 11’de sahaya çıkan ve 19’unda 90 dakika sahada kalan Karadağ, söz konusu bu maçların 8’inde gol sevinci yaşarken, 14’ünü boş geçti. Takımın en golcü ismi olmasının yanı sıra 22 maçta bin 936 dakika forma giydi. 

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.