Taşucu’nun Kardeş Şehri Artık Silifke’nin Kardeş Şehri Oldu

Taşucu’nun Kardeş Şehri Artık Silifke’nin Kardeş Şehri Oldu

Mersin Silifke Belediyesi ve Almanya Bergkamen Belediyesi arasında kardeş şehir anlaşması imzalandı. 1994 yılında Taşucu Belediyesi ile kardeş şehir olan Almanya’nın Bergkamen Belediyesi, Büyükşehir yasasıyla birlikte Taşucu Belediyesinin...

Mersin Silifke Belediyesi ve Almanya Bergkamen Belediyesi arasında kardeş şehir anlaşması imzalandı. 1994 yılında Taşucu Belediyesi ile kardeş şehir olan Almanya’nın Bergkamen Belediyesi, Büyükşehir yasasıyla birlikte Taşucu Belediyesinin kapanmasının ardından Silifke Belediyesi ile kardeş şehir olarak çalışmalarını sürdürecek.

Bergkamen Belediye Başkanı Roland Schaefer, Başkan Yardımcıları ve Bergkamen Belediyesi Tercümanı İbrahim Çeliktaş, Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut’u makamında ziyaret ederek, kardeş şehir anlaşmasını imzaladı.

Silifke Belediyesi ile kardeş şehir anlaşmasını sürdürmekten büyük mutluluk duyduğunu belirten Bergkamen Belediye Başkanı Roland Schaefer, burada bir konuşma yaptı. Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, 1994 yılında başlayan kardeş belediyecilik anlaşmasını bugünden itibaren Silifke Belediyesi olarak sürdüreceklerini söyledi.

Yapılan konuşmaların ardından iki kardeş belediyenin başkanları anlaşmayı imzaladı. Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Bergkamen Belediye Başkanı Roland Schaefer’a günün anısına plaket takdim etti. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.