Taşıma Sınırı Üzerinde Yolcu Alan Dolmuşlara 5 Bin 73 Lira Ceza Yazıldı

Taşıma Sınırı Üzerinde Yolcu Alan Dolmuşlara 5 Bin 73 Lira Ceza Yazıldı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde 33 araç sürücüsüne 5 bin 73 lira trafik idari para cezası karar tutanağı tanzim edildiği bildirildi.     Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği, yaptığı yazılı...

Antalya'nın Manavgat ilçesinde 33 araç sürücüsüne 5 bin 73 lira trafik idari para cezası karar tutanağı tanzim edildiği bildirildi.

    Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği, yaptığı yazılı açıklamada, Manavgat İlçe Orman İşletme Müdürlüğü önünde yolcu taşımacılığı yapan araç sürücülerinin denetimleri sonucunda 93 araç kontrol edildiği, 33 sürücüye 2918 Sayılı Karayolları Trafik Kanunu'nun 65/1-A(Taşıma sınırı üzerinde yolcu taşımak) maddesinden toplam 5 bin 73 lira trafik idari para cezası karar tutanağı tanzim edildiği kaydedildi. Denetimlerle ilgili şu bilgi verildi: "Günlük olarak ilçemizin değişik güzergahlarında araçlar üzerinde program dahilinde uygulama ve denetlemeler yapılmakta olup, bunların başında yolcu taşımacılığı yapan araç ve sürücü kontrolleri yoğunluk arz etmektedir. Özellikle ilçemizde turistlerin yoğun ilgi gösterdiği pazarların kurulduğu pazartesi ve perşembe günleri yolcu taşımacılığı yapan araçlar üzerinde kontrollerin arttırıldığı, vatandaşlarımızın daha rahat ve huzurlu bir şekilde seyahat edebilmesi, yolcu taşımacılığı yapan araç ve sürücülerin kurallara uyması bakımından kontrol ve denetimlerimiz yoğun şekilde devam etmektedir."

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.