Talasemi Derneği Üyeleri Ato’yu Ziyaret Etti

Talasemi Derneği Üyeleri Ato’yu Ziyaret Etti

Talasemi Federasyonu Türkiye ve Adana Talasemi ve Orak Hücre Anemi Hastaları Koruma ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Ali Kılıç, Adana Ticaret Odası Başkanı Atilla Menevşe’yi ziyaret etti. Federasyon Başkanı Ali Kılıç, 20 - 23 Kasım...

Talasemi Federasyonu Türkiye ve Adana Talasemi ve Orak Hücre Anemi Hastaları Koruma ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Ali Kılıç, Adana Ticaret Odası Başkanı Atilla Menevşe’yi ziyaret etti.

Federasyon Başkanı Ali Kılıç, 20 - 23 Kasım tarihinde İzmir Çeşmede düzenlenecek olan Talasemi ve Hemoglobinopatiler Kongresi hakkında Menevşe’ye kongre hakkında bilgi verdi. Adana Talasemi ve Orak Hücre Anemi Hastaları Koruma ve Dayanışma Derneği üyesi Ayşegül Demir ise dernek bünyesinde gerçekleştirilen, ebru sanatı ile yaptığı bir çalışmayı Menevşe’ye hediye etti. 6 Aralık Cumartesi günü Adana Öğretmen Evinde gerçekleştirilecek olan, engelliler günü etkinliğine Başkan Menevşe’yi davet etti. Menevşe ise bu tür sosyal sorumluluk çalışmalarının her zaman yanında olduğunu belirterek, yeni talasemi hastası doğmaması için daha çok üzerlerine ne düşüyorsa yapmaya hazır olduklarını vurguladı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.