Tahir Akyürek’den Kaşınhanı ziyareti

Tahir Akyürek’den Kaşınhanı ziyareti

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adalet ve Kalkınma Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahir Akyürek, Kaşınhanı Mahallesini ziyaret ederek, Kaşınhanının örnek bir mahalle olacağını dile getirdi.

 Merkeze bağlanan Kaşınhanı Mahallesi’nde dün vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Akyürek, akşam da AK Parti Selçuklu Gençlik Kolları tarafından düzenlenen programda gençlerle bir araya geldi.
Kaşınhanı’nın 29 Mart’tan sonra Konya’nın bir mahallesi haline geleceğini ve değer kazanacağını vurgulayan Başkan Akyürek, “Kaşınhanı Konya için önemli bir merkez. Yeni dönem Kaşınhanı için bir avantaj olacak. Meram Belediyemiz hizmetler için burada bir yönetim birimi oluşturacak. Biz de, kanalizasyon, su hizmetleri, büyük parklar ve büyük cadde düzenlemeleri ile Konya-Kaşınhanı arasını şehir içi yol haline getireceğiz. Böylece Kaşınhanı’nın değerini artırarak kent merkezi haline getireceğiz” dedi.
Kaşınhanı’na ciddi yatırımlar yapılacağını, şehir genelinde yaşanan gelişimin bölgeye de yansıyacağını kaydeden Başkan Akyürek, tarımsal üretim merkezi olan Kaşınhanı’nın örnek bir mahalle olacağını dile getirdi. Kaşınhanı Pazar Yeri’ni gezerek esnaflara karanfil dağıtan Başkan Akyürek, bölge halkının büyük ilgisiyle karşılaştı.
Başkan Akyürek daha sonra Ak Parti Selçuklu Gençlik Kolları tarafından düzenlenen Gençlik Buluşması programına katıldı. Burada gençlerle bir araya gelen Başkan Akyürek, gençlere hitaben de bir konuşma yaptı. Konya Büyükşehir Belediye Meclisi’nde ilk kez bu dönem 3 genç ile çalışma imkanı bulacaklarını belirten Başkan Akyürek, merkez ilçe belediye meclislerinde de gençlerin yer alacağını hatırlattı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.