Süper’de zorlu hafta

Süper’de zorlu hafta

Süper Grup ve 1. Küme’de bugün birbirinden zorlu maçlar oynanacak

Süper Grup’ta liderliğini sürdüren Beyşehir Belediyespor, bugün Bozkır Gençlerbirliği deplasmanında galibiyet arayacak
Amatör 1. Küme Futbol Ligi ile Süper Grup Futbol Ligi’ne bugün oynanacak maçlarla devam edilecek. Kar yağışı nedeniyle ertelenmemesi halinde bugün şu maçlar yapılacak. Süper Grup: 10.00 Sanayispor-Selçuklu Belediyespor (Şehit Muharrem Samur Stadı), 12.00 Muhasebe Gençler-Stadspor (Cumhuriyet Sahası), 13.00 Cihanbeyli Belediyespor-Kuluspor, 13.00 Bozkır Gençlerbirliği-Beyşehir Belediyespor.
Amatör 1. Küme: 10.00 Havzanspor-Derespor (3 Nolu Saha), 12.00 Maliyespor-Mobilyacılar Sitespor (3 Nolu Saha), 14.00 Konya Başakspor-İ. Çumra Belediyespor (3 Nolu Saha), 13.30 Seydişehir Gücü-Karapınar Belediyespor, 13.00 Ladikspor-Selçukspor, 13.00 Ilgınspor-Kadınhanı Belediyespor, 13.00 Durak Ö. Akkanat-Yeni Meramspor. Öte yandan U19 Futbol Ligi’nde dün oynanması gereken bazı maçlar kar yağışı nedeniyle tehir edildi. İl Temsilciliği’nden yapılan açıklamada Beyşehir, Ilgın ve Seydişehir’deki maçlar oynanmadı.
KUNT: YENİLGİSİZ ŞAMPİYON OLACAĞIZ
Beyşehir Belediyespor’da Ereğlispor karşısında alınan galibiyetin ardından yönetimde daha iddialı söylemler ortaya çıkmaya başladı. Beyşehir Belediyespor Kulübü Futbol Şubesi Sorumlusu Memiş Kunt, “Bizden artık korksunlar. Bu takım hem şampiyon olacak, hem de ligi namağlup olarak bitirecek” diyerek kalan maçlar için de iddialı konuştu. Seyircinin de artık takımına güvenmeye başladığını ve bunu maçı izlemek üzere geldiği tribünlere yansıttığını dile getiren Kunt, şu değerlendirmelere yer verdi:  “Beyşehir Belediyespor’un deplasmanlı lige çıkacağına artık seyircimiz de inanmaya başladı. Sahada 12. adam olarak görevlerini çok iyi yerine getiriyorlar ve takımlarına sahip çıkıyorlar. Bu anlamda sahadaki oyuncularımız kadar, onlara da teşekkür etmek istiyorum.”dedi. Beyşehir’in, Ereğli karşısında güzel bir oyun sergilediğini ve net bir skor elde ederek bundan sonraki maçların neticesi için de iyi sinyaller verdiğini vurgulayan kunt, “Bundan sonraki maçların ben şahsen antrenman havasında, daha kolay geçeceğine inanıyorum. Takımda bu havayı görüyorum. Önümüzde artık bir Bozkır maçı var. Bu maçı da alıp yolumuza devam etmek istiyoruz” diye konuştu.
SPORDA GÜNÜN PROGRAMI
Yerel Küçük Erkek ve Genç Bayanlar Basketbol Ligi’nde bugün 3 maç var. Ayrıca Bölgesel Voleybol Ligi’nde ise bugün 3 maç yapılacak. Eskrim’de ise Konya Kış Kupası Eskrim İl Birinciliği, Eskrim Salonu’nda devam edecek. Basketbol ves voleybol’da günün programı ise şöyle: Basketbol: 13.00 Konya Gücü A?Genç Selçuk Üniversitesi Spor Kulübü Küçük Erk F Grubu 100. Yıl Spor Salonu 14.30 Abdullah Aymazspor-Alınterispor Küçük Erk F Grubu 100. Yıl Spor Salonu 11.00 Akşehir İdmanyurdu?Akşehir Selçukspor Genç Bayan Akşehir. Voleybol: 13.00 And Kartalı?Yeni Doğan Bölgesel Lig Atatürk Spor Salonu 15.00 Ç.Çumra Belediyespor?Emniyetspor Gücü Bölgesel Lig Atatürk Spor Salonu 14.00 Akşehir Bld ? Burdur And Öğrt L Bölgesel Lig Akşehir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.