Süper'de son hafta

Süper'de son hafta

Bugün oynanacak karşılaşmalarla Süper Amatör Lig'de sezon tamamlanırken şampiyon takım ile ligden düşecek olan son takım belli olacak

Konya Süper Amatör Lig'de bugün 22.hafta maçları oynanacak. Ligde bugün oynanacak olan karşılaşmalarla 2016-2017 sezonu tamamlanacak. Bugün oynanacak karşılaşmalarla ligden düşen takımlar ile şampiyon olacak takım belli olacak.Ligden düşen ilk takım olan Bozkır Gençlerbirliği ise ligdeki son maçına çıkmayacağını açıkladı. Karapınar Belediyespor ise haftayı bay geçecek.

İPLER EREĞLİ'DE

Geçtiğimiz hafta Karapınar Belediyespor'u 3-1 geriye düştüğü mücadelede 4-3 öne geçerek galip gelen Ereğlispor, liderliği Selçukspor'dan devraldı. Yeşil-beyazlılar gerçekleştirdiği son antrenmanla  maçın hazırlıklarını tamamladı. Bugün Dumlupınar Sahası'nda Muhasebe Gençler'e konuk olacak olan Ereğlispor rakibini yenmesi halinde ligdeki şampiyonluğunu ilan edecek. Saat 13.00'de başlayacak mücadeleyi Mustafa Aydın yönetecek.

SELÇUK BİR UMUT BEKLİYOR

Ligin 21.haftasını bay geçen ve Ereğlispor'un kazanmasıyla liderlik koltuğunu kaybeden Selçukspor, bugün Kulu Belediyespor'u ağırlayacak. Selçukspor kazanması halinde rakibi olan Ereğlispor'un yenilmesini bekleyecek. Sarı-lacivertliler karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlarken maç saatini beklemeye başladı. Bugün saat 13.00'de Şehit Muharrem Samur Stadyumu'nda oynanacak mücadeleyi hakem Hasan Ertuğan yönetecek.

KÜMEDE KAZAN KAYNIYOR

Geçtiğimiz hafta evinde Çumra Belediyespor'a 4-0 mağlup olarak ligden düşmesi kesinleşen ilk takım olan Bozkır Gençlerbirliği'nin ardından ligden düşen ikinci takım bugün belli olacak. 15'er puanla birbirini takip eden Kulu Belediyespor ile Beyşehir Belediyespor küme düşmeme mücadelesi verecek. Kulu Belediyespor deplasmanda lider Selçukspor'a konuk olurken Beyşehir Belediyespor ise evinde Saiteli Kadınhanı Belediyespor'u ağırlayacak. Bugün oynanacak karşılaşmaların sonucuna göre ligden düşecek son takım belli olacak.

BURAK TAŞPINAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum