Süper'de düğüm maçı

Süper'de düğüm maçı

Süper Amatör Lig'de bu hafta şampiyonluk düğümü çözülecek. Ligde birinci sırada yer alan Ereğlispor'da Dumlupınar Stadyumu'nda lig ikincisi Selçukspor'a konuk olacak. Yenen takım şampiyonluk yolunda büyük avantaj sağlayacak

Konya Süper Amatör Lig'de heyecan devam ediyor. Bölgesel Amatör Lig'e yükselmek için kıyasıya yarışın devam ettiği Süper Amatör Lig'de, bu hafta çok önemli bir karşılaşma oynanacak. Ligde birinci sırada yer alan Ereğlispor'da Dumlupınar Stadyumu'nda saat 13.00'te lig ikincisi Selçukspor'a konuk olacak. Yenen takım şampiyonluk yolunda büyük avantaj sağlayacak. Mücadeleyi yönetecek hakemler yarın belli olacak.

MADDİ KRİZ YAŞANIYOR

Geçtiğimiz sezon statü gereği Bölgesel Amatör Lig'den direkt olarak Konya Süper Amatör Lig'e düşen Ereğlispor, ligde zirve yürüşünü sürdürüyor. Maddi krizin yaşandığı yeşil-beyazlılarda; teknik direktör Mehmet Uğurluel, Selçukspor maçına futbolcularını sıkı bir biçimde hazırlıyor. Futbolcularına sık sık uyarılarda bulunan deneyimli teknik adam, Selçukspor maçından mutlak 3 puan ile ayrılmaları gerektiğini belirtti. Yeşil-beyazlılar, Selçukspor'u yenmesi halinde aradaki puan farkını 5'e çıkartacak ve şampiyonluk yolunda büyük ajantaj sağlayacak. Ereğlispor, Süper Amatör Lig'de çıktığı 13 maçta; 9 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak  29 puanla 1.sırada yer alıyor.

YENERSE LİDER OLACAK

Türkiye'nin en eski amatör spor kulüplerinden olan Selçukspor, Süper Amatör Lig'de Hakan Ünal ile çıkışa geçti. Ligde 6 haftadır mağlubiyet yüzü görmeyen sarı-lacivertliler, haftasonu Dumlupınar Stadyumu'nda ligde lider konumda bulunan Ereğlispor'u ağırlayacak. Selçukspor, bu karşılaşmanın hazırlıklarını gerçekleştirdiği antrenmanlarla sürdürüyor. Başkan Zahir Renklibay, Ereğlispor maçının kazanılması halinde futbolculara prim vermeyi düşünüyor.Selçukspor, Ereğlispor'u yenmesi halinde liderliğe yükselecek. Sarı-lacivertliler, Süper Amatör Lig'de çıktığı 13 maçta 8 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak topladığı 27 puanla ligde 2.sırada bulunuyor.

BURAK TAŞPINAR merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.