Süper'de 14.hafta heyecanı sona erdi

Süper'de 14.hafta heyecanı sona erdi

Konya Süper Amatör Lig'de 14.hafta maçları tamamlandı. Beyşehir Belediyespor'u 1-0 mağlup eden Ereğlispor liderliğini sürdürürken Selçukspor ise Seydişehir Belediye Sanayispor'u yenerek Ereğlispor ile arasındaki puan farkını korudu

Bölgesel Amatör Lig'e yükselmek için kıyasıya yarışın devam ettiği Konya Süper Amatör Lig'de 14.hafta maçları tamamlandı. Ligin bitimine 8 hafta kala Ereğlispor liderliğini devam ettirirken, Selçukspor ise zirve takibini sürdürdü. Haftanın en önemli maçında ise Selçuklu Belediyespor, deplasmanda konuk olduğu Karapınar Belediyespor'u 4-3 yenmeyi başardı. Grupta 14.haftayı ise Saiteli Kadınhanı Belediyespor bay geçti.

EREĞLİSPOR TEK GOLLE LİDERLİĞİNİ SÜRDÜRDÜ

Geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig'den statü gereği direkt olarak küme düşen Ereğlispor, Süper Amatör Lig'de fırtına gibi esiyor. Yeşil-beyazlılar, ligin 14.hafta maçında evinde ağırladığı Beyşehir Belediyespor'u 1-0 mağlup ederek şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı. Ereğlispor'a 3 puanı getiren golü İbrahim Özkan attı. Ereğlispor puanını 29'a  yükseltirken Beyşehir Belediyespor ise 13 puanda kaldı. Ereğlispor ligin 15.hafta maçında ligde en yakın takipçisi olan Selçukspor'a konuk olurken Beyşehir Belediyespor ise evinde Karapınar Belediyespor'u ağırlayacak.

SELÇUKLU BELEDİYESİ 'BENDE VARIM' DEDİ

Süper Amatör Lig'de 14.haftanın en önemli maçında Karapınar Belediyespor ile Selçuklu Belediyespor karşı karşıya geldi. Mücadeleden galip ayrılan taraf 4-3'lük skor ile Selçuklu Belediyespor oldu.Selçuklu Belediyespor'un gollerini Mehmet Ali Üzüm, Celalettin Yatmaz, Mevlüt Kılıç ve Fatih Güneş attı. Karapınar'ın gollerini ise Fatih Ankan,Tevfik Yıldız ve Salih Ateş attı. Selçuklu Belediyespor bu sonuçla puanını 21'e çıkartarak 4.sıraya yükseldi. Geçtiğimiz hafta içerisinde Ereğlispor'a çelme takan Selçuklu Belediyespor bu haftada Karapınar'a çelme takarak şampiyonlukta 'bende varım' dedi.

SELÇUKSPOR ZİRVE TAKİBİNİ SÜRDÜRDÜ

Ligde 6 haftadır yenilgisiz yoluna devam eden Selçukspor, deplasmanda Seydişehir Belediyesi Sanayispor'a konuk oldu. Mücadeleyi sarı-lacivertliler 3-0 kazanmayı başardı. Selçukspor'a galibiyeti getiren golleri; Hasan Kabak, Hakan Koç ve Berat Tapu attı. Sahasında ilk kez mağlubiyet alan Seydişehir Belediyesi Sanayispor 18 puanda kalırken Selçukspor ise puanını 27'ye çıkarttı. Haftasonu evinde lider Ereğlispor'u ağırlayacak olan Selçukspor bu galibiyetle moral depolarken zirve takibini de sürdürdü.

BOZKIR'IN UMUTLARI SONA ERDİ

Süper Amatör Lig'de küme düşmeme mücadelesi veren Bozkır Gençlerbirliği ile Kulu Belediyespor, ligin 14.haftasında karşı karşıya geldi. Mücadeleyi Kulu Belediyespor 3-1 kazanarak ligde kalma umudunu güçlendirdi. Kulu Belediyespor'un gollerini; Yunus Karayazı(2) ve Murat Dağ kaydederken,ev sahibi ekibin tek golünü ise Hacı Gürhan kaydetti. Bu sonuçla Bozkır Gençlerbirliği 4 puan ile ligin son sırasında yer alırken Kulu Belediyespor ise puanını 9'a çıkardı. Kulu Belediyespor'a mağlup olan Bozkır Gençlerbirliği'nde ise ligde kalma umutları sona erdi.



ÇUMRA 3 GOLLE 3 PUANI KAPTI

Süper Amatör Lig'de son haftalarda kaybettiği puanlarla zirve yarışından uzak kalan Ç.Çumra Belediyespor deplasmanda Muhasebe Gençler'e konuk oldu. Mücadeleyi Çumra Belediyespor 3-0 kazandı. Bu sonuçla Çumra Belediyespor puanını 17'ye çıkartırken Muhasebe Gençler ise 12 puanda kalarak 9.sıraya kadar geriledi.

HAKAN ARMUTCU merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.