Süper ligin gol kralı Durmuş Ali

Süper ligin gol kralı Durmuş Ali

Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü Hentbol takımı süper ligin ilk yarısında oynadığı maçlarda istediği sonuçları almakta zorlansa da ligin gol krallığına sahip oldu.

Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü Hentbol takımı süper ligin ilk yarısında oynadığı maçlarda istediği sonuçları almakta zorlansa da ligin gol krallığına sahip oldu. Durmuş Ali Tıngır oynadığı maçlarda rakip kalelere 100 gol atmayı başardı. Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü Hentbol Takımı ligin ilk yarısını istediği gibi tamamlayamadı ve 2 galibiyet 11 yenilgi ile topladığı 4 puanla 12. sırada yer aldı. Süper ligin en çok gol atan oyuncusuna sahip olan Selçuklu Belediyesi Durmuş Ali'nin ilk yarıda kaydettiği 100 gol ile ligin gol krallığını elinde bulundurdu. Durmuş Ali Tıngır ilk yarıda rakip kalelere attığı 100 golle rakip kalecilerin korkulu rüyası haline gelirken ligin en çok gol atan oyuncusu olma unvanını kazandı.

Durmuş Ali Tıngır attığı 100 golün 35 tanesini 7 metreden elde ederken diğer gollerini ise gerçekleştirilen ataklarda kaydetti. Durmuş Ali'nin ligin ilk yarısında attığı goller ile yakaladığı gol krallığı takımının galip gelmesine yetmedi. Ligde 13 maçta 2 galibiyet ve 11 yenilgi alan temsilcimiz rakiplere 371 gol atarken kalesinde 410 gol gördü. Selçuklu Belediyesi takımı genç ve tecrübesiz oyuncuların çoğunlukta olduğu bir takım olma özelliğine sahip olması ile rakiplerine karşı istediği sonuçları almakta zorlanıyor.

Ligin ilk yarısında 100 golle gol krallığı tahtına oturan Durmuş Ali Tıngır'ın ardından 96 golle ikinci sırada Merzifon Belediyesi takımından Tuğberk Çatkın yer aldı. Merzifon takımı ilk yarıda 381 gol atarak 346 gol yedi ve 13 maçta 10 galibiyet, 3 beraberlikle 20 puan toplayarak üçüncü sırada yer aldı. Süper ligde gol krallığında üçüncü sırada 84 gol ile Beşiktaş Mogaz takımından Faruk Vrazalic yer aldı. Beşiktaş ligde oynadığı maçların tamamını kazanırken 26 puan toplayarak ilk yarıyı lider bitirdi. Siyah beyazlılar rakiplere 437 gol atarken kalesinde 343 gol gördü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.