Süper Grupta bol gollü hafta

Süper Grupta bol gollü hafta

Futbol Amatör Küme Süper Grupta 9. hafta oynanan karşılaşmalar ile tamamlandı. Biri hükmen olmak üzere grupta toplam 5 maç oynandı.

  Lider koltuğunu, ligden çekilen Demirspor karşısında aldığı hükmen galibiyet ile korumaya devam etti. Ligde oynanan 4 maçta ise toplam 24 gol atıldı. Haftanın en gollü maçı ise Sanayispor ile Muhasebe Gençlerspor arasında oynandı. Toplam 10 golün atıldığı maçta Muhasebe ekibi 3 puanı alan taraf oldu. Lige büyük umutlarla başlayan Sanayispor yaşanan sıkıntıların ardından farklı bir sayfa açtı. Yönetimi değişen mavi-beyazlı ekipte yeni bir yapılanmaya gidildi. Muhasebe ekibi ise hedefine doğru emin adımlarla ilerlemeye devam etti. Mavi-beyazlı ekibin aldığı 10-0’lık farklı galibiyet ilerleyen haftalar için büyük moral oldu. Muhasebe ekibi puanını 19 yaptı ve 3. basamaktaki yerini korudu. Sanayispor ise 4 puanla ligden çekilen Demirspor’un bir basamak üzerinde yer aldı.  Selçuklu Belediyespor ise Stadspor’u 4-1 yenerek lideri takibini sürdürdü. Puanını 24 yapan mavi-beyazlı ekip Deplasmanlı Bölgesel Lige doğru ilerliyor. Stadspor ise bu sezon ilk defa mücadele ettiği ligde başarılı bir sezon geçiriyor. Lig sıralamasında 4. basamakta yer alan sarı-kırmızılı ekibin ilk sezonda gösterdiği başarı alkış alırken maçlardaki agresif ve hırçın tutumu bu başarıya gölge düşürüyor. Stadspor’u  13 puanla Bozkır Gençlerbirliği takip ediyor. Yeşil-beyazlı ekip bu hafta sahasında Cihanbeyli Belediyespor’u 4-1’le geçerek 3 puanın sahibi oldu. Cihanbeyli Belediyespor ise 11 puanla 7. sırada haftayı tamamladı. Ereğlispor ise sahasında Kuluspor ile 2-2 berabere kalarak puanını 11 yaptı ve averajla 6. sırada yer aldı. Kuluspor ise puanını 7 yaparak ateş hattının 3 puan üzerinde yerini korudu.
KARAPINAR ZİRVE KEYFİNİ SÜRDÜRDÜ
Futbol 1. Amatör Küme A Grubunda Karapınar Belediyespor 9. hafta sonunda liderliğini devam ettirdi. Takipçisi Selçukspor ile sahasında 1-1 berabere kalan yeşil-siyahlı ekip puanını 17 yaptı. Grubun diğer başarılı takımı Selçukspor ise aldığı beraberlikle puanını 16 yaptı ve averajla 3. sırada yer aldı. Grubun ikinci sırasına ise Derespor’u deplasmanda 5-2 gibi farklı bir skorla yenen İçeri Çumra Belediyespor yerleşti. Puanını 16 yapan yeşil-sarılı ekip averajla ikinci sırada yer aldı. Derespor ise 13 puanla 4. sırada haftayı tamamladı. Havzanspor ise 1-0 öne geçtiği maçta küme düşmemem mücadelesi veren Ladikspor’a 2-1 yenildi. Havzan ekibi aldığı bu yenilgi ile haftayı 11 puanla 5. sırada tamamladı. Ladikspor ise rakibi Seydişehir Gücü’nün kazandığı haftada önemli bir galibiyet alarak haftayı karlı kapattı. Yeşil-beyazlı ekip puanını 8 yaparak 7. sırada yer aldı. Seydişehir Gücü ise Başakspor’u evinde 2-0’la geçerek kümede kalma adına büyük bir avantaj sağladı. Başakspor ise ilk haftalardaki performansından uzaklaştı. Başak ekibi 11 puanda kalarak haftayı 6. sırada tamamladı.
KADINHANI BELEDİYE  ZİRVEYİ SAĞLAMLAŞTIRDI  
Futbol 1. Amatör Küme B Grubunda ise Kadınhanı Belediyespor Yeni Meramspor’u tek golle geçerek zirvedeki yerini sağlamlaştırdı. Yeni Meramspor ise 7 puanda kalarak ateş hattına yaklaştı ve haftayı 5. sırada tamamladı. Zirvenin en yakın takipçileri Durak Akkanat YİBO ve Maliyespor ise 3-3 gibi gollü bir skorla berabere kalarak haftayı 1’enr puanla kapattılar. Bu sonuç iki ekibin de zirveden uzaklaşmasına neden oldu. Durak ekibi puanını 15 yaptı ve haftayı 2. sırada tamamladı. Maliyespor ise 14 puanla 3. sırada yer aldı.  Haftayı bay geçen Mobilyacılar Sitespor  10 puanla 4. sıradaki yerini korudu. Son sırayı paylaşan iki ekip Akşehir Endüstrispor ve Ilgınspor 2-2 berabere kalarak haftayı birer puanla kapattılar. Akşehir ekibi puanı 6 yaptı ve rakibinden biraz olsun uzaklaşmış oldu. Grubun son sırasındaki Ilgın ekibi ise ligdeki 2. puanını aldı ve son sırada kalmaya devam etti.  
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.