Sultanlar siftah peşinde

Sultanlar siftah peşinde

Aroma Voleybol 1. Ligi’nde sezon başladığından bu yana henüz tek bir galibiyet alamayan Ereğli Belediyespor, bugün konuk edeceği İba Kimya Ted Kolejliler’i yenerek galibiyet hasretine son vermek istiyor

Yabancı oyuncu konusunu geçtiğimiz hafta tamamen çözen, ancak ligde henüz galibiyetle tanışamayan Aroma Bayanlar Voleybol 1. ligi temsilcimiz Ereğli Belediyespor, bugün saat 14.30’da konuk edeceği İba Kimya Ted Kolejliler’i yenerek hem son sıradan kurtulmak hem de galibiyetle tanışmak istiyor. Kulüp Başkanı Fethi Ertekin, “Yabancı oyuncu konusunu bir türlü çözemeyişimiz ve kısıtlı bir kadroyla mücadele etmemiz nedeniyle, istediğimiz sonuçları alamadık. Geçtiğimiz hafta üç yabancı oyuncuyu renklerimize bağladık ve bu sorunu çözdük. Ancak yabancıların birkaç günlük antrenmanı pek yarar sağlamadı, çünkü henüz yeniler. Zamanla takıma adapte olacaklarına ve Ereğli Belediyespor’u üst sıralara taşıyacaklarına inanıyorum. Taraftarlarımız bu maça bekliyoruz, onların desteğine büyük ihtiyacımız var. Moralsiz oyuncularımız, taraftarın yanlarında olduğunu görürse daha rahat oynar ve maçı kazanır. Bizim ligden düşme gibi bir endişemiz yok, aksine ligi üst sıralarda bitireceğiz. Sezon bitince bunu herkes görecek” şeklinde konuştu.
Ereğli Belediyespor’da eksik oyuncu bulunmadığı açıklanırken, İba Kimya Ted Kolejliler maçına taraftarın büyük ilgi gösterdiği öğrenildi. Temsilcimiz maçı kazanırsa, bu sezonki ilk galibiyetine imza atmış olacak.
6. HAFTA MAÇLARI BUGÜN SONA ERECEK
Öte yandan Aroma Bayanlar Voleybol Birinci Ligi’nde 6. hafta maçları bugün oynanacak maçlarla sona erecek. 6. Hafta maçları dün saat 15.00’de oynanan Nilüfer Belediyesi-Karşıyaka İZKA İnşaat maçı ile başladı. Bugün oynanacak maçların programı ise şöyle. 14.30 Ereğli Belediyesi-IBA Kimya TED Kolejliler (Konya Ereğli) 15.00 Ankaragücü-Fenerbahçe Acıbadem (TVF Başkent) 15.00 Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom-Beşiktaş (Burhan Felek) 15.30 Eczacıbaşı Vitra-Dicle Üniversitesi (Eczacıbaşı) 17.30 İller Bankası-Galatasaray Medical Park (TVF Başkent).

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.