Sultanlar Nilüfer Belediye’nin konuğu

Sultanlar Nilüfer Belediye’nin konuğu

Aroma Bayanlar Voleybol 1. Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Ereğli Belediyespor, 12. hafta maçında Nilüfer Belediyespor ile karşılaşacak.

Bursa Nilüfer Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek karşılaşma saat 15.00’de başlayacak. Hazırlıklarını tamamlayarak dün Bursa’da kampa giren Ereğli Belediyespor’da hedef galibiyet olarak belirlendi. Yeşil-beyazlı temsilcimizde eksik bulunmazken, morallerin yerinde olduğu belirtildi.
Beşiktaş’ın önceki gün derbi maçta Galatasaray’a yenilmesiyle 8 puan ve averajla dokuzuncu sıraya çıkan Ereğli Belediyespor, bugünkü maçı kazanarak puanını 11’e çıkarmak tehlike hattından tamamen uzaklaşmak istiyor. Yeşil-beyazlı takımın deneyimli baş antrenörü Mustafa Çayır, “Ereğli’de kupa maçında yenildiğimiz rakibimizden rövanşı almak istiyoruz. O maçta eksiklerimiz vardı, bu nedenle kaybettik. Yabancı oyuncularımızın gelmesiyle birlikte daha iyi bir konuma geldik ve artık hiçbir rakipten çekinmiyoruz. Giderek kendini bulan bir takımım var ve Nilüfer Belediyespor’u deplasmanda da olsa yenecek güce sahibiz. Hazırlıklarımızı sürdürüyoruz, son çalışmamızı Bursa’da gerçekleştirip maç saatini beklemeye başlayacağız. Kısıtlı bir kadromuz olsa da, ben oyuncularıma sonuna kadar güveniyorum. Avrupa kupası hedefimizden vazgeçmiş değiliz, sezon sonunda inşallah bunu başarmış olarak ligi kapatacağız” diye konuştu.
Puan cetvelinde ikinci sırada bulunan ve fırtına gibi esen Fenerbahçe Acıbadem, sahasında orta sıralardaki IBA Kimya TED Kolejliler ile karşı karşıya gelecek. Burhan Felek Spor Salonu’nda oynanacak mücadele saat 15.00’de başlayacak ve Fenerbahçe TV’den naklen yayınlanacak. Düşmeme mücadelesi veren Karşıyaka da seyircisi önünde son basamaktaki Dicle Üniversitesi ile önemli bir maça çıkacak. İki ekip içinde büyük önem taşıyan maç 16.00’da start alacak.
LİGE 11. HAFTA MAÇLARIYLA DEVAM EDİLECEK
Aroma Bayanlar Voleybol Birinci Ligi’ne 11. hafta maçlarıyla devam edilecek. Ezeli rakipler Beşiktaş ile Galatasaray Medical Park, derbide geçtiğimiz akşam BJK Cola Turka Arena’da karşı karşıya geldi. Dün ise Ankaragücü-İller Bankası (TVF Başkent) Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom-Eczacıbaşı VitrA puan mücadelesi verdi. Aroma Bayanlar Voleybol Birinci Ligi’nde 11. haftanın bugün oynanacak maç programı şöyle: 15.00 Nilüfer Belediyespor-Ereğli Belediyespor (Bursa Nilüfer) 15.00 Fenerbahçe Acıbadem-İBA Kimya TED Kolejliler (Burhan Felek) 16.00 Karşıyaka İZKA İnşaat-Dicle Üniversitesi (İzmir Mavi Şehir).

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.