Sultanlar Ankaragücü karşısında

Sultanlar Ankaragücü karşısında

Aroma Bayanlar Voleybol 1. Liginde mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Ereğli Belediyespor, ligin 18. haftasında bugün Başkent deplasmanında terleyecek

Lig’de zor günler geçiren ve bir an önce alt sıralardan kurtulmanın hesaplarını yapan yeşil-beyazlılar,  MKE Ankaragücü karşısında galibiyet arayacak. Saat 13.00’de başlayacak olan karşılaşma Başkent Salonu’nda oynanacak. Üst üste 3 hafta yenilgiler alan ve ligin alt sıralarına doğru gerileyen yeşil-beyazlıların tek hedefi zorlu deplasmanda kazanmak ve kötü günleri geride bırakmak.
Aroma Bayanlar Voleybol 1. Ligi’ne 18. hafta maçları bugün oynanacak 5 karşılaşma ile başlayacak. Ligin 18. haftası 29 Şubat Çarşamba günü saat 18.30’da oynanacak olan Yeşilyurt-Pursaklar Voleybol İhtisas karşılaşması ile sona erecek. Lig’de bugün oynanacak olan maçların programı ise şöyle: 13.00 MKE Ankaragücü-Ereğli Belediyesi (Başkent) 13.00 Fenerbahçe Universal-Nilüfer Belediyesi (Burhan Felek) 15.00 İller Bankası-Eczacıbaşı VitrA (Başkent) 15.00 Galatasaray-IBA Kimya TED Kolejliler (Burhan Felek) 17.30 Vakıfbank Türk Telekom-Beşiktaş (Burhan Felek).
OPRUKÇU: SEZONU İYİ YERDE BİTİRECEĞİZ
Ligde şu anda 9. sırada bulunduklarını belirten kulüp Başkanı Hüseyin Oprukçu, kalan maçlarda en iyi sonuçları alıp, sezonu üst sıralarda tamamlayacaklarına inandığını söyledi. Hedeflerinin sezonu beşinci ve altıncı sırada tamamlamak olduğunu açıklayan Oprukçu, sözlerine şöyle devam etti. “Takımdaki sorunları çözme adına yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Bu problemleri çözmeye başladık, yakın zamanda daha iyi bir Ereğli Belediyespor izlettireceğiz. Fenerbahçe, Eczacıbaşı gibi takımlar karşısında yenilmemize karşın iyi bir oyun sergiledik. Temennimiz Ereğli Belediyespor’un ligi Balkan Kupası’na katılacak sırada bitirmesi. Bunu da birlik ve beraberlik içerisinde başaracağız. Taraftarlarımızın vereceği destek de çok önemli. Bu zorlu yolda bizi yalnız bırakmasınlar. Ereğli Belediyespor’un bu ligde yer alması, ilçemizin en iyi şekilde tanıtılmasını sağlıyor. Bunun için elimizdeki bu değere sahip çıkıp, başarılı olmasını sağlamalıyız”.
SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.