Süleyman Seba hastaneye kaldırıldı

Süleyman Seba hastaneye kaldırıldı

Beşiktaş'ın eski başkanlarından Onursal Başkan Süleyman Seba hasataneye kaldırıldı

Kendisinden haber alınamayan başkanın evinin kapısı kırılarak içeri girildi. Evinin içinde düşmüş olarak bulunan Süleyman Seba Fulya'daki Acıbadem Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Eski Başkan Süleyman Seba'nın hastaneye kaldırıldığını öğrenen Beşiktaş Başkanı Fikret Orman hastaneye gelerek doktorlardan bilgi alıp Seba ile görüştü. Hastanede basın mensuplarına Seba ilgili bilgi veren Fikret Orman, Akşam saatlerinde Karadeniz Ereğli Derneği üyeleriyle yemek yemesinin planlandığını belirterek, "Kendisinden haber alınamayınca evinin kapısı kırılarak içeri girilmiş. Başkanımızı yere düşmüş olarak bulmuşlar. Hemen ambulansla hastaneye kaldırılmış. Ciddi bir durumu yok. Sadece tansiyonu düştüğü için fenalaşmış. Herhangi bir ezik, kırık yok. Kendisiyle şakalaştık" dedi.

SADRİ ŞENER'İN BÜYÜK TALİHSİZLİĞİ

Rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Beşiktaş Kulübü'nün eski başkanlarından Süleyman Seba'nın genel sağlık durumunun iyi olduğu ve kontrol amacıyla bir gece hastanede kalacağı bildirildi.

Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı Süleyman Seba'nın sağlık durumu hakkında bilgi veren Acıbadem Fulya Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Reha Baran, yapılan tetkik ve muayeneler sonucunda Seba'nın genel sağlık durumunun iyi olduğunu belirterek, kontrol amacıyla bir gece hastanede kalacağını kaydetti.

Düşerek yaralanan Şener'e ameliyat

Bu arada, Seba'yı hastanede ziyarete gelen Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener'in düşerek diz kapağından yaralandığı ve ameliyat edileceği bildirildi.

Acıbadem Fulya Hastanesi'nden yapılan açıklamaya göre, Şener'e yapılan muayene ve tetkik sonucunda ameliyat kararı alındı.

Şener hakkında bir açıklama yapan Acıbadem Fulya Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji uzmanı Prof. Dr. Ömer Taşer, şu bilgileri verdi:

''Düşme sonucunda Sadri Şener'in sağ Quadriceps tendonu diz kapağı kemiğine yapıştığı yerden kopmuştur. Acıbadem Fulya Hastanesi'nde 20 Ekim 2012 Cumartesi günü ameliyat edilecektir.''

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.