Su Borcunda Faizden Kurtulmak İçin Son Gün 1 Aralık

Su Borcunda Faizden Kurtulmak İçin Son Gün 1 Aralık

Torba Yasa olarak bilinen 6552 Sayılı Yasa ile su borcu olan vatandaşların faiz yükünden kurtulacağını belirten SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, başvurularda son günün 1 Aralık Pazartesi olduğunu belirtti. Sakarya Büyükşehir Belediyesi...

Torba Yasa olarak bilinen 6552 Sayılı Yasa ile su borcu olan vatandaşların faiz yükünden kurtulacağını belirten SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, başvurularda son günün 1 Aralık Pazartesi olduğunu belirtti.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, kamuoyunda Torba Yasa olarak bilinen 6552 Sayılı Yasa ile sağlanan su borcunda yapılandırma kolaylığı için başvuru süresinin 1 Aralık Pazartesi günü sona ereceğini ifade etti. Keleş, “Bu kanundan yararlanmak isteyen vatandaşlarımızın 12 gün içerisinde kurumumuza başvuruda bulunmaları gerekmektedir.” dedi.

Yasanın, su borçlularına sağladığı kolaylıklarla ilgili açıklamalarda bulunan SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, şöyle dedi: “Vatandaşlarımız bu kanundan yararlanarak borçlarını yeniden yapılandırabiliyor. Böylece borçlular faiz yükünden kurtuluyor. Yasa ayrıca borcu olan vatandaşlara taksitle ödeme kolaylığı da sağlıyor. SASKİ olarak kanun ile ilgili gerekli çalışmaları yürütüyoruz. Konu hakkında ayrıntılı bilgi almak isteyen vatandaşlarımız için yeni bir çağrı merkezi oluşturduk. Vatandaşlarımız 278 38 41 nolu telefonu arayarak konu ile ilgili ayrıntılı bilgi alabilir.”

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.