Stadyum ve metro ne oldu?

Stadyum ve metro ne oldu?

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya İl Başkan Yardımcısı Nihat Çelikkollu, Konyada yapılması düşünülen stadyumla ilgili yazılı açıklama yaptı.

2006 ve 2007 yıllarında filizlenen stadyum fikri geride kalan süreçte yıllarca siyasi rant aracı olarak kullanıldığını belirten Nihat Çelikkollu, Konyaspor’a politik değil samimi destek verdiklerini söyleyenlerin düşüncelerinde ne kadar samimi olduklarının ortaya çıktığını kaydetti. Çelikkollu, yazılı açıklamasında şunları vurguladı: “Yaklaşık yedi yıldır yılan hikayesine dönen stadyum projesi sadece yerel seçimlerde billboardları süslemenin dışında hiç bir işe yaramamıştır.
Her konuda olduğu gibi politik yaklaşımlarla seçim malzemesi yaptıkları,  Konyaspor’u Avrupa’da oynatacakları yalanlarının, sadece seçmenden oy almak adına yapılan söylemler olduğu gün gibi ortadadır. Konyaspor’umuzun 1.lige çıktığı son final maçından sonra platforma sporculardan önce çıkan ve objektiflere poz veren, Dışişleri Bakanını, milletvekillerini ve belediye başkanlarını aynı duyarlılıkla Konya’nın stadyum projesine ve Konyaspor’a destek olmaya çağırıyoruz” dedi.
2004 yılında ilk belediye başkanlığına seçilen Tahir Akyürek’in Konya’ya metro vaadini de hatırlatan Çelikkollu, aradan geçen zaman içinde metro adına en ufak bir çaba olmadığı gibi raylı sistem ağının da genişletilmediğini belirtti. Açıklamasında “İktidar desteğine rağmen sayın belediye başkanının hurda tramvayları bile yenileyemediğini üzülerek seyrediyoruz” ifadelerini kullanan Çelikkollu, şu soruları sordu: “Siz Konyalı seçmenleri ne zannediyorsunuz? Her seçimde türlü yalanlarla kandıracağınız bir topluluk olarak mı görüyorsunuz? Konyalıları balık hafızalımı zannediyorsunuz? Seçimlere hangi sanal projelerle girmeyi düşünüyorsunuz?”
HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.