SPnin Kadınhanı başkan adayı Büyükyılmaz

SPnin Kadınhanı başkan adayı Büyükyılmaz

Saadet Partisi Kadınhanı İlçe Teşkilatı 29 Mart yerel seçimlerde Belediye Başkanlığı için adayını Av. Mahmut Sami Büyükyılmaz olarak açıkladı.

İl Başkan Yardımcıları Hasan Sözüer ve Yavuz Sözer, Saadet Partisi Konya İl Teşkilatı Kadınhanı Müfettişleri ve çok sayıda vatandaşın katıldığı aday açıklama programında konuşan Saadet Partisi Kadınhanı İlçe Başkanı Refik Cancan açılış konuşması yaptı. Cancan, 40 yıldır süregelen Milli Görüş vizyonunun hala var olduğunu ve bu vizyonun sürdürülerek devam ettirileceğini belirtti. 
Saadet Partisi Kadınhanı Belediye Başkan Adayı olan M. Sami Büyükyılmaz da Milli Görüş belediyeciliğinin tekrar ortaya konulması ve milletin layık olduğu hizmetlerin yapılması noktasında ellerinden gelen tüm çaba ve gayreti göstereceklerini kaydetti.
MİLLİ GÖRÜŞ BELEDİYECİLİK ANLAYIŞINI ORTAYA KOYACAĞIZ
Büyükyılmaz, “Hizmetin her zaman iyisine layık olan bir milletiz” diyerek şöyle devam etti: “İçinde doğup büyüdüğüm ilçeme ve insanlarına hizmet etmeyi her şeyden önce bir sorumluluk olarak görmekteyim. Refah Partisi Gençlik Kolları Başkanlığı, Fazilet Partisi İlçe Başkanlığı ve Saadet Partisi İlçe Sekreterliği görevlerinde edindiğim yaklaşık 20 yıllık bilgi birikimim ve siyasi tecrübemle ilçeme ve hemşerilerime faydalı olabilmek adına yola çıktım.
Halkımızın çok yakından tanıdığı ve gördüğü ‘Milli Görüşçü Belediyecilik’  anlayışının tekrar ortaya konulması ve milletimize layık olduğu hizmetlerin yapılması noktasında elimizden gelen tüm çabayı harcayacağız. Her zaman hizmetin en güzeline ve en iyisine layık olan Kadınhanlı  hemşerilerimizin desteklerini bekliyoruz. Çalışmak bizden, destek milletimizden, takdir ise Allah’tandır.”
Toplantıda on olarak söz alan Saadet Partisi il Başkan Yardımcısı Hasan Sözüer, Türkiye'de Saadet Partisi'ne daha çok ihtiyaç duyulan bir dönem olduğunu ifade ederek, "Saadet Partisi teşkilatlarında büyük bir hareketlenme ve canlanma ortaya çıkmıştır. Şimdi bu hareketlenme ve canlanmanın ötesinde önümüzdeki seçimde büyük bir seçim seferberliği içinde 29 Mart akşamı iktidar yürüyüşü içerisinde olacağız” dedi.
MAHMUT SAMİ BÜYÜKYILMAZ KİMDİR?                            
M. Sami Büyükyılmaz, 1973 yılında Kadınhanı’nda dünyaya geldi. Orta öğrenimini Kadınhanı İmam Hatip Lisesi’nde tamamladıktan sonra, Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni 1997 yılında bitirdi. Avukatlık stajı ve askerlik görevinden sonra 1999 senesinde Kadınhanı’nda serbest avukat olarak çalışmaya başladı. Halen avukatlık mesleğine devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk babası olan Büyükyılmaz Arapça ve İngilizce bilmektedir. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum