Söz sırası futbolcularda

Söz sırası futbolcularda

Konyaspor Gaziantepspor maçının hazırlıklarını galibiyet parolası ile sürdürüyor.

Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar, ara transfer döneminde ellerinden geleni yaptıklarını ve söz sırasının futbolcularda olduğunu söyledi
Spor Toto Süper ligde ikinci yarıya Bursa beraberliğiyle başlayan ve ikinci maçta deplasmanda Eskişehirspor’a tek golle yenilen Konyaspor’da, Pazar günü iç sahada Gaziantepspor ile yapılacak maçın hazırlıkları başladı. Akşam saatlerinde Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde yapılan antrenmanda Eskişehirspor maçında ilk 11’de forma giyen oyuncular düz koşu ve açma-germe hareketlerinin ardından tesislere geçerken, diğer oyuncular düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından top tekniğine dayalı bir çalışma gerçekleştirdi. Yarı sahada ikili olarak savunma ve hücum üzerine bir çalışma yapan oyuncular antrenmanı açma-germe hareketleriyle tamamladı. Antrenmana sakatlıklarının tedavisine devam edilen Peter Grajciar ve Orkun Usak katılmadı.
Konyaspor’da, Gaziantepspor maçının planları galibiyet üzerine yapılıyor. Kadrosunu yeni oyuncularla güçlendiren yeşil-beyazlı takımda, teknik adamlar hafta boyunca yapılacak teknik-taktik antrenmanlarına yanı sıra moral çalışmalarına da ağırlık verecekler. Bu arada, kaleci Ercüment Kafkasyalı, antrenmanda bir anda acılar içerisinde yerde kaldı. Sağlık ekibi tarafından anında müdahale edilerek tesislere götürülerek buz tedavisi yapılan Ercüment Kafkasyalı’nın kesin durumu dün çekilen MR sonrasında netlik kazanacak.
Ara transferde, geçtiğimiz hafta içerisine kadar kadrosunu 4 yabancı ve 4 yerli oyuncuyla güçlendiren Konyaspor’da, transferin son günün de kadroya katılan Bosna Hersek ligi takımlarından NK Omladinac Mionica’da forma giyen 26 yaşındaki Muamer Salibasic ve Manisaspor’dan transfer edilen Gökhan Emreciksin ile 2,5 yıllık sözleşme imzalandı. Her iki futbolcunun lisansları da çıkartıldı. Gökhan Emreciksin, daha önce Boluspor, Ankaragücü, Fenerbahçe, Kayserispor ve son olarak Manisaspor’da forma giydi. 
10 Eylül 1984 İstanbul doğumlu olan yeni transfer Gökhan Emreciksin, amatör olarak 2000 yılında İstanbul Sinospor’da başladığı futbol hayatında 2003 yılında Bandırmaspor’da profesyonelliğe geçiş yaptı. 2005-2006, 2006-2007 ve 2007-2008 sezonunun ilk yarısı olmak üzere 2,5 sezon Boluspor’da forma giyen Gökhan Emreciksin, devre arasında Ankaragücü’ne transfer oldu ve 17 maç-2 gollük bir performans sergiledi. Ankaragücü’nde 16 maçta 2 gol attığı 2008-2009 sezonunun devre arasında Fenerbahçe’ye transferi gerçekleşen Gökhan Emreciksin, 9 maçta forma giydikten sonra 2009-2010 sezonunda Kayserispor ve son olarak 2010-2011 sezonunun ilk yarısında Manisaspor’da mücadele etti. 
YÖNETİM ÜZERİNE DÜŞENİ YAPTI
Ara transfer döneminde eksik görülen mevkilere istenilen takviyelerin yapıldığını ve daha da güçlü bir Konyaspor meydana geldiğini ifade eden Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar, yaşanılan sıkıntılara rağmen yönetim kurulunun özveriyle üzerine düşeni yaptığını ve söz sırasının teknik heyet ile futbolcularda olduğunu söyledi.
Transfer çalışmalarını değerlendiren Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar, “Transferin son gününde Galatasaray’dan Mehmet Batdal ile sezon sonuna kadar kiralık olarak, 10 gündür antrenmanlarda denediğimiz Boşnak oyuncu Salibasic Muamer ile 2,5, Manisaspor’dan Gökhan Emreciksin ile yine 2,5 yıllık sözleşme imzaladık. Ara transferde eksik görülen mevkilere hocamızın istediği oyuncuları alarak transfer yaptık. Sıkıntılı günler geçirmemize rağmen yönetim olarak tüm imkanlarımızı zorlayarak üzerimize düşeni yaptık ve takımımızı güçlendirdik. Şimdi söz sırası teknik heyet ve oyuncularımızda. Çok iyi bir takım oluşturduğumuz kanaatindeyim. Bakıldığında çok ufak nüans farklarıyla ilk iki maçta kaybettiğimiz 5 puan var. İnşallah bu yapılan transferlerimizin de katkılarıyla Konyaspor’umuz istenilen seviyeye gelir. Bütün amacımız öncelikle Konyaspor’un bu sezon öncelikle ligde kalabilmesi ve gelecek yıllar adına da kadro anlamında iyi bir alt yapı ve iskelet kadro oluşturabilmek” dedi. 
”Samimiyetle söyleyebilirim. Yönetim olarak takımımızın başarılı olması adına tüm imkanlarımızı zorladık” diyen Karapınar, “Çok zor şartlar altında takım sevk ve idare ediyoruz. Sıkıntılar içerisinde bir Süper Lig takımını idare edebilmek çok da kolay değil. Ama Konyaspor’umuzun mevcut durum ve yapısı bugün için böyle. Biz bunu düzeltmeye çalışıyoruz. Bunu da inşallah bu sezon ligde kalarak başararak Konyaspor’u düzlüğe çıkaracağız” şeklinde görüş belirtti.
Karapınar, camiamıza da seslenerek, “Biz Konyaspor yönetimi, teknik heyet ve oyuncu kadrosu olarak Konyaspor’umuzun bu sezon ligde kalacağına inanıyoruz. Bütün Konyaspor camiasının, spor kamuoyunun ve taraftarlarımızın buna inanması lazım. Birbirimize artı bir sinerji yükleyebilirsek hedefimize ulaşabiliriz. İyi bir takımız, iyi mücadele ediyoruz. Tek eksiğimiz gol. Bu haftadan itibarende bunu inşallah gidereceğiz. Transfer döneminde kadromuza çok önemli oyuncular dahil ettik. Yabancı oyuncular konusunda tüm dünya tarafından takip edilen ve tanınan başarılı oyuncular aramıza katıldı. Bu oyuncuların Konyaspor’umuza veriminin her geçen gün artacağına inanıyorum. Kalecimizden forvetimize kadar tüm oyuncularımız takımımıza katkı sağlayacaklar” diye konuştu.
Pazar günü oynanacak Gaziantepspor maçına da değinen Karapınar, “Gaziantepspor maçı hazırlıklarına başladık. Bir haftalık süreci en iyi şekilde değerlendirerek iç sahada oynayacağımız Gaziantepspor maçını mutlaka kazanmak zorundayız. Eskişehir deplasmanında kaybettiğimiz puanları bu maçtan galibiyetle ayrılarak telafi etmemiz gerekiyor. Artık hücum oynayan ve kafasında bu hücum oyununda sadece gol atmayı düşünen bir Konyaspor izlettireceğimizi düşünüyorum. Bununda ilk adımını Gaziantepspor maçında atacağımıza ve 3 puanla ayrılacağımıza inanıyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.