Sow'dan sakatlık iddialarına yanıt

Sow'dan sakatlık iddialarına yanıt

Fenerbahçe'nin Senegalli golcüsü Sow, Bursaspor beraberliğini değerlendirdi, sakat geldiği yönündeki iddialara cevap verdi.

Fenerbahçe'nin başarılı futbolcusu Moussa Sow hakkında atılan "sakat" iddiaları hakkında açıklama yaptı.  
 
Ortaya atılan iddiları gülünç bulduğunu ifade eden Sow "Bu ortaya atılan iddialar nereden çıkıyor bilmiyum ve bu durumu komik buluyorum. Fransa'dan buraya sağlam bir şekilde geldim ve şu anda da bir sağlık sorunum bulunmuyor" dedi. 


Senegalli oyuncu yaptığı açıklamada, "İyi bir takımla oynadık, aynı şekilde taraftar desteği de vardı. Attığımız gol de güzeldi. Skoru 1-1'e getiren golü atmam önemliydi maçın o anında. Bazı fırsatlar yarattık. Bursaspor da iyi bir takım. 3 puan alabilirdik buradan." şeklinde konuştu. 

Sakatlığıyla ilgili çıkan haberler sorulan Sow, eski Fenerbahçe doktoru Ertuğrul Karanlık'a da gönderme yaparak, "Temmuz ayından beri önce oruç tutmamı çıkardılar, şimdi de bu çıktı. Lille'den buraya gelirken gol kralı olmuştum. Burada da goller attım. Şimd de oynamaya devam ediyorum. Bazı insanların güvenilmeyecek insanlar olduğunu düşünüyorum. Senegal'de bunları duyduğumda güldüm. Moussa Elhamdülillah iyi gidiyor. Kimse şüphelenmesin." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.