Sow: Dünyanın Erdoğan'a ihtiyacı var

Sow: Dünyanın Erdoğan'a ihtiyacı var

Fenerbahçe'nin Senegalli golcüsü Moussa Sow, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a büyük hayranlık besliyor.

Fenerbahçe'nin Senegalli golcüsü Moussa Sow, Eskişehir spor maçında attığı müthiş rövaşata golünün ardından, twitter hesabından kendisini tebrik eden sarı-lacivertli taraftarlardan, "Filistin için dua edin" diyerek istekte bulundu.

FİLİSTİN'E YARDIM İÇİN ÇALIŞTI

26 yaşındaki futbolcunun, 1990 yılında Fransa'da kurulan "Comite de Bienfaisance et de secours aux Palestiniens" (CBSP) isimli yardım kuruluşuna defalarca yardımda bulunduğu ortaya çıktı.

ALLAH ERDOĞAN'I KORUSUN

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın ünlü "one minute" çıkışının yaşandığı dönemde Sow, Paris'te yapılan yardım organizasyonu sırasında yaptığı konuşmada, "Dünyanın Erdoğan gibi liderlere muhtaç. İsrail'e karşı dimdik duracak onun gibi iyi Müslümanlara ihtiyacımız var. Allah onu korusun" dediği ortaya çıktı.

ERDOĞAN DA SOW HAYRANI

Geçen hafta Hollanda başbakanı  Mark Rutte, Türkiye'ye bir ziyaret gerçekleştirmiş Başbakan Erdoğan ve Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı Kuyt ile araya gelmişti. Bu görüşme esnasında Başbakan Erdoğan'la oldukça samimi bir görüşme yaptıklarını da ifade eden Kuyt, Erdoğan'ın teknik direktör Aykut Kocaman'ın yanı sıra Senegalli yıldız Musa Sow'a özel selam gönderdiğini belirtti. Türkçe dersleri almalarını da değerlendiren deneyimli oyuncu, "Yabancı oyuncular için dil öğrenmenin önemli olduğunu düşünüyorum. Yavaş yavaş daha fazla Türkçe kelime öğrenmeye başlıyoruz." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.