Sosyal Medyada Budo'yu Takip Etti, Deniz Uçağı Biletini Kaptı

Sosyal Medyada Budo'yu Takip Etti, Deniz Uçağı Biletini Kaptı

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan ve bugüne kadar Bursa ile İstanbul arasında 250 binin üzerinde yolcu taşıyan BUDO’yu sosyal medyada takip edip, sorulara doğru cevap veren bir yolcu; deniz uçağı ile İstanbul’a gidiş dönüş yolculuk yapma.

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan ve bugüne kadar Bursa ile İstanbul arasında 250 binin üzerinde yolcu taşıyan BUDO’yu sosyal medyada takip edip, sorulara doğru cevap veren bir yolcu; deniz uçağı ile İstanbul’a gidiş dönüş yolculuk yapma hakkı kazandı.

İlk seferine geçtiğimiz 24 Ocak’ta çıkan ve bu kadar kısa süre içeresinden Bursa Mudanya ve İstanbul Kabataş arasında 250 binin üzerinde yolcu taşıyan yolcu portföyünü de her geçen gün geliştiriyor. Yolculuklarında BUDO’yu tercih eden vatandaşlar ekonomik ve konforlu ulaşımla zaten kazançlı çıkarken, şimdi de düzenlenen yarışmalarla çeşitli hediyeler kazanma fırsatı buluyor.

BUDO’nun sosyal medyadaki sayfası üzerinden yaptığı bilgi yarışmasına katılıp, soruları doğru cevaplayan 21 yaşındaki Muhammed Şentosun, deniz uçağı ile İstanbul’a gidiş dönüş yolculuk yapma şansını yakaladı. BUDO talihlisi Şentosun’a uçuk biletini Buruluş Genel Müdürü Levent Fidansoy verdi. BUDO’yu sosyal medya üzerinde de takip edip hediye kazanan şanslı yolcuyu kutlayan Fidansoy, bu tür farklı etkinliklerle vatandaşlara kazançlı yolculuk fırsatları sunmaya devam edeceklerini söyledi.

    İstanbul’a yolculuklarında BUDO’yu tercih ettiğini dile getiren Muhammed Şentosun da deniz uçağını çok merak ettiğini hep deniz uçağı ile yolculuk yapmak istediğini belirterek, BUDO ile yaptığı yolculuk sayesinde uçağa binme fırsatı da yakaladığını kaydetti. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.