Skor farklı olabilirdi

Skor farklı olabilirdi

Mustafa Alper Avcı, " İlk yarıda yakaladığımız pozisyonları değerlendirebilseydik daha farklı bir skor olabilirdi karşılaşmada. Sonuçta bir puan aldık, kaybettiğimiz iki puan için çok üzüntülüyüz" dedi

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup'un 26.hafta müsabakasında Konya Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadyumu'nda ağırladığı Keçiörengücü ile son dakikalarda yediği golle 1-1 berabere kalan Anadolu Sleçukspor'da teknik direktör Mustafa Alper Avcı maç sonu önemli açıklamalarda bulundu.

BERABERLİK HEPİMİZİ ÜZDÜ

Anadolu Selçukspor teknik direktörü Mustafa Alper Avcı son dakikalarda yedikleri golün kendilerini üzdüğünü belirten Mustafa Alper Avcı, “ Tabii ki 1 – 0 öne geçtiğimiz karşılaşmanın beraberlikle tamamlanması hepimizi üzdü.  Puan durumuna baktığımız zaman play-off  iddiası olan bir takımla oynadık. Fakat biz ısrarla geldiğimiz günden bu yana şunu söylüyoruz, bizim oyuncularımızın bu takımın hak ettiği yer burası değil. Karşılaşmaya gelecek olursak oyuna çok iyi başladık. Aradığımız pozisyonları bulduk, çok net gol pozisyonlarımız vardı,  fakat değerlendiremedik" dedi.

TELAFİSİNİ YAPACAĞIZ

"İkinci yarıda Ali Dere’nin yaşadığı bir sakatlık vardı ve onu oyundan almak zorunda kaldık" diyen Mustafa Alper Avcı, "İlk yarıda yakaladığımız pozisyonları değerlendirebilseydik daha farklı bir skor olabilirdi karşılaşmada. Sonuçta bir puan aldık, kaybettiğimiz iki puan için çok üzüntülüyüz, ancak bu ligde alınan her puanın çok önemli olduğunu biliyoruz. Bu kaybedilen iki puanın telafisinin yapılabileceğini biliyoruz. Önümüzdeki hafta içinde deplasmanda Fethiyespor ile karşılaşacağız, sonrada hafta sonunda ise yine bir iç saha maçına çıkacağız. Sahada mücadele eden futbolcularıma teşekkür ediyorum” sözlerini kullandı.

OLMAYINCA OLMUYOR

Bir muhabirin son vuruş eksikliği ile ilgili çalışma yapıyor musunuz? sorusunu yanıtlayan Mustafa Alper Avcı, "Bu sezon çok gol pozisyona giriyoruz ama değerlendiremiyoruz. Takım olarak en başta yaşadığımız sıkıntılardan birisi bu. Seddar Karaman bu takımın asıl golcüsü. O sezonu kapattığı için Abdulkadir Kuzey oynuyor. Abdülkadir'de sezonda 5-6 gol atabilen bir oyuncu. Antrenmanda istediğiniz kadar çalışma yapın bazen olmayınca olmuyor" sözlerini kullandı.

BURAK TAŞPINAR

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.