Skoda'dan Ödüllü Fotoğraf Yarışması

Skoda'dan Ödüllü Fotoğraf Yarışması

Skoda, 'Güzel Şehrim ve Skoda'm' konulu fotoğraf yarışması düzenliyor. Skoda sahibi İzmitlileri, şehirlerini Türkiye’ye tanıtmaya davet edilen yarışmada, İzmit’in simgesi olarak görülen bir yapı, mekan veya doğal güzelliğin Skoda ile...

Skoda, 'Güzel Şehrim ve Skoda'm' konulu fotoğraf yarışması düzenliyor. Skoda sahibi İzmitlileri, şehirlerini Türkiye’ye tanıtmaya davet edilen yarışmada, İzmit’in simgesi olarak görülen bir yapı, mekan veya doğal güzelliğin Skoda ile aynı karede fotoğraflanması isteniyor.

Yarışmaya katılmak isteyenler, İzmit’in güzelliklerini Skoda otomobillerinin tasarımlarıyla en güzel şekilde birleştirmeleri öneriliyor. Bu fotoğrafı [email protected] e-posta adresine isim ve adres bilgileriyle gönderilmesinin yeterli olacağı kaydediliyor. Gönderilen fotoğraflar Skoda’nın Facebook sayfası olan www.facebook.com/SkodaTurkiye’de yayınlanıp burada oylanacak. Yarışmanın ilk etabında İzmit ile birlikte diğer il birincileri de belirlenecek ve ardından bu fotoğraflar Türkiye finalinde ilk üçe girmek için yarışacak. 'Güzel Şehrim ve Skoda’m' yarışmasında Türkiye birincisi olan yarışmacı 1 gece konaklamalı İstanbul gezisi kazanacak. Türkiye ikincisi olan yarışmacı tablet ile ödüllendirilirken, üçüncüye ise bir fotoğraf makinesi hediye edilecek.

Son katılım tarihi olan 30 Kasım 2014 tarihine kadar gönderilen fotoğrafların www.facebook.com/SkodaTurkiye adresinden yayınlanması ve oylanması ise 7 Aralık 2014 tarihine kadar sürecek. Bu tarih sonunda en çok beğeni alan fotoğraflar il birincileri olarak açıklanırken, 15 Aralık 2014 tarihindeki ikinci oylama sonucunda da Türkiye genelinde en çok beğeni toplayan ilk üç fotoğraf duyurulacak. Ayrıntılı bilgilere ve katılım şartlarına www.skoda.com.tr adresinden, facebook adresinden ve İzmit’te Skoda yetkili satıcısı olan Özdağ Otomotiv’den ulaşılabileceği ifade edildi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.