Siyasi ahlak yerlerde

Siyasi ahlak yerlerde

AK Parti Konya İl Başkanı Musa Arat, “CHP’nin bu tür seviyesiz tavırları, ülkede bir muhalefet sorunu olduğunun apaçık göstergesidir. Bunların yüzünden siyasi ahlak yerlerde geziyor” dedi

Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti) Konya İl Teşkilatı, 54. Dönem İl Danışma Meclisi, Konevi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. İl Danışma Meclisi’ne AK Parti İl Başkan Yardımcısı Levent Babacan başkanlık yaptı. Divan üyeliklerini ise İl Kadın Kolları Başkanvekili Nurten Şanlı, İl Gençlik Kolları Başkanvekili Muhammed İlyas Yiğit ile İl Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Cengiz Kürkçü ve Ahmet Melih Güçlü yaptı. Toplantıya AK Parti Konya İl Başkanı Musa Arat, AK Parti Konya Milletvekilleri, İl Yürütme ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri, belediye başkanları, ilçe başkanları il ve ilçe kadın ile gençlik kolları başkan ve yönetimleri ile mahalle başkanları katıldı. Teşkilat mensuplarına hitap eden AK Parti Konya İl Başkanı Musa Arat, konuşmasına geçtiğimiz günlerde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu’na hakaret eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na tepki göstererek başladı. Kılıçdaroğlu’nun bu tutumu ile partisini giderek marjinalleştirdiğini söyleyen İl Başkanı Musa Arat; “CHP bu tavrı ile diğer marjinal partilerden farkı kalmadığını ortaya koymuş oluyor. Bu ülkenin kadın bakanına ağza alınmayacak hakarette bulunan bu kişi, gerçekten siyasi ahlakı yerlerde sürüklemiştir. Ülkemizde bir muhalefet sorunu olduğu artık aşikârdır. Ama bizler ne olursa olsun ne yaparlarsa yapsınlar yolumuzdan dönmeyiz. Bu millete hizmet sorumluluğundan başka bir şeyler yapamayız” ifadelerini kullandı.

12-1.20160411095336.jpg

KALELİ GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ

AK Parti Konya Milletvekilleri adına konuşan Muhammet Uğur Kaleli de ülke ve dünya gündemini değerlendirdi. Son aylarda artan terör olaylarına vurgu yapan Kaleli, Avrupa’da meydana gelen terör saldırıları sonrasında bir araya gelen ülkelerin, aynı saldırılar Türkiye’de olduğunda ortalarda görünmemelerinin manidar olduğunu söyledi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın; “Dünya 5’ten büyüktür” dediği için ülkemizin hedef tahtası haline geldiğini söyleyen Muhammet Uğur Kaleli; “Biz ne pahasına olursa olsun doğruyu söylemeye ve doğrunun yanında olmaya devam edeceğiz. Allah’ın ipine sarılmaya devam edeceğiz” dedi.  54. İl Danışma Meclisi’nde Meram Belediye Başkanı Fatma Toru da belediye başkanlarını temsilen bir konuşma yaptı ve belediye olarak yürüttükleri çalışmalar, hizmete konulan yatırımlar ve önümüzdeki dönemin projelerini içeren bir bilgilendirme yaptı. AK Parti Konya Teşkilatlanma Başkanı Nurettin Akmeşe de protokol konuşmalarının ardından bir sunum yaptı. Akmeşe, teşkilat yapısı, işleyişi, mahalle başkanlarının görev ve sorumlulukları ile önümüzdeki dönem yürütülecek çalışmalar hakkında teşkilat mensupları ve katılımcılara bilgi verdi. Programın sonunda ise mahalle başkanlığına atanan isimlere belgeleri, kendilerine teslim edilmesi için ilçe başkanlarına teslim edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum