Siyaset Akademisi eğitim dönemi başladı

Siyaset Akademisi eğitim dönemi başladı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) tarafından düzenlenen Siyaset Akademisi'nin Konya ayağında yeni eğitim dönemi başladı.

Alaaddin Keykubat Nikah Salonu'nda başlayan eğitimin ilk gününe AK Parti Konya İl Başkanı Mustafa Çevik, Konya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Memiş Kütükçü, merkez ilçe belediye başkanları AK Parti Konya İl Yönetim Kurulu üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları üyeleri ile akademi öğrenci adayları katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan AK Parti Konya İl Başkanı Mustafa Çevik, AK Parti'nin insana verdiği önemin, eğitime verdiği önemden anlaşılabileceğini belirterek, "AK Parti olarak siyasette bir çok yeniliğin öncüsü olduk. İnsan merkezli olan siyaset anlayışımızda eğitime ayrı bir önem verdik. Bugün yeni dönemini başlattığımız Siyaset Akademisi de Cumhuriyet tarihinin en büyük çaplı eğitim faaliyetidir ve bu çapta bir etkinliğin altından ancak ehil kadrolar gelebilir. 10 hafta sürecek olan eğitim programında uzman siyaset bilimciler, akademisyenler, bilim adamları ve siyasetçiler sizlerle teorik ve pratik bilgilerini paylaşacak" dedi.
Konuşmaların ardından 'Demokrasi, Uluslararası İlişkiler ve Ekonomi'nin işleneceği Siyaset Akademisi'nde gazeteci-yazar Nasuhi Güngör, konuyla ilgili katılımcılara bilgiler verdi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.