Sivil Toplum Kuruluşları Kan Vermek İçin Bir Araya Geldi

Sivil Toplum Kuruluşları Kan Vermek İçin Bir Araya Geldi

Türk Kızılayı’nın ‘Bir Kan Bir Fidan’ kampanyası kapsamında sivil toplum kuruluşları Sarıçam’da bir araya gelerek kan bağışında bulundu. Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Kızılay Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı’nın...

Türk Kızılayı’nın ‘Bir Kan Bir Fidan’ kampanyası kapsamında sivil toplum kuruluşları Sarıçam’da bir araya gelerek kan bağışında bulundu.

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Kızılay Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı’nın da katıldığı kampanyaya sivil toplum kuruluşları büyük ilgi gösterdi. Kan bağışı kampanyasına Saimbeyli ve Çevresi Dayanışma Derneği, Müftüoğulları ve Gönül Verenleri Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği, Sumbaslılar ve Kadirliler Derneği, Sarıçam Yörük ve Türkmen Derneği, Sarıçam Sevdalılar Derneği, Sarıçam Muhtarlar Birliği Derneği, Saimbeyli Muhtarlar Derneği, Emekliler Derneği Çukurova Şubesi ve Aladağlılar Derneği’nin yönetim kurulu temsilci ve üyeleri ile Kızılay gönüllüleri katıldı.

Sarıçam Belediyesi’nin de destek verdiği kan bağışı etkinliğiyle ilgili görüşlerini belirten Sarıçam Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Fehmi Kekilli, "İnsanlık adına koşulsuz yardım eden Kızılay’a kan vererek, kan bağışı konusunda örnek olmak ve düzenli kan bağışı bilincini geliştirmeyi hedefliyoruz. Bu anlamlı birliktelikte yanımızda olan tüm derneklere, gönüllülere teşekkür ediyorum." dedi.

Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı ise "Bir Kan Bir Fidan Kampanyası’na hem kanıyla hem de fidanıyla destek veren duyarlı sivil toplum kuruluşlarımıza teşekkür ediyorum. Kanınızla insanımıza, adınıza dikilecek fidanla da doğaya can veriyorsunuz. Bu duyarlılık ve birliktelik tüm halkımıza örnek olmalı." diye konuştu.

Türk Kızılayı Adana Şubesi ve Adana Orman Bölge Müdürlüğü işbirliğinde yürütülen kampanya ile her kan bağışı yapan kişi adına bir fidan dikiliyor.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.