Şişli Ve Beyoğlu’nda İzinsiz Gösterilere Polis Müdahalesi

Şişli Ve Beyoğlu’nda İzinsiz Gösterilere Polis Müdahalesi

Şişli ve Beyoğlu’nda izinsiz gösteri yapan PKK sempatizanları polise taş ve Molotof bombası ile saldırdı. Polis ekipleri de biber gazı ve tazyikli su ile müdahale etti. Polisle göstericiler arasındaki çatışmalar ara sokaklarda devam ediyor.Şişli...

Şişli ve Beyoğlu’nda izinsiz gösteri yapan PKK sempatizanları polise taş ve Molotof bombası ile saldırdı. Polis ekipleri de biber gazı ve tazyikli su ile müdahale etti. Polisle göstericiler arasındaki çatışmalar ara sokaklarda devam ediyor.

Şişli Mahmut Şevket Paşa Mahallesi’nde toplanan yüzleri maskeli PKK sempatizanları, ateş yakıp yollara barikat kurdu. Göstericiler, güvenlik önlemi alan polise taş, şişe, havai fişek ve Molotof bombası ile saldırdı. Polis ekipleri de grubu dağıtmak için biber gazı ve TOMA’lardan sıkılan tazyikli su ile müdahale etti. Ara sokaklara kaçan PKK yandaşları tekrar toplanarak Fevzi Çakmak Caddesi’ne barikat kurup yolu kapatmak istedi. Atılan Molotofların arasında kalan bir otomobil yanma tehlikesi atlattı. Arada kalan otomobil hızla uzaklaşarak yanmaktan son anda kurtuldu. Eylemciler ateşe verilen barikatı söndürmeye gelen TOMA’yı da Molotof yağmuruna tuttu. Molotof isabet eden bir zırhlı polis aracındaki yangın da TOMA tarafından söndürüldü.

Beyoğlu Irmak (Dolapdere) Caddesi ara sokaklarında toplanan maskeli şahıslar da ateş yakıp polise taş ve Molotof attı. Polis ekipleri grubu biber gazıyla dağıttı. Polisle göstericiler arasındaki çatışmalar Şişli ve Beyoğlu’nun ara sokaklarında devam ediyor.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.