Sıra üçüncü kulvarda

Sıra üçüncü kulvarda

Ligde ve Avrupa’da mücadele eden Atiker Konyaspor Perşembe günü de kupa mesaisine başlayacak. Yeşil-beyazlı ekip kupada ilk maçını deplasmanda Kızılcabölükspor’a karşı oynayacak

Spor Toto Süper Ligde ve Avrupa kupalarında mücadele eden Atiker Konyaspor şimdi de kupa mesaisine başlayacak. Yeşil-beyazlı ekip Perşembe günü deplasmanda Kızılcabölükspor ile Ziraat Türkiye Kupası Gruplarında ilk maçına çıkacak. Avrupa istediğini bulamayan ve ligde yeni yeni toparlanan yeşil-beyazlı ekip kupada da başarılı olmak için elinden geleni yapacak. Aykut Kocaman’ın kupa maçlarında şans bulamayan genç oyunculara forma vermesi bekleniyor      

Atiker Konyaspor Osmanlıspor maçının ardından ara vermeden ZTK'da Kızılcabölükspor, Spor Toto Süper Lig'de ise Alanyaspor ile deplasmanda oynayacağı maçların hazırlıklarına başladı.

Teknik Direktör Aykut Kocaman ve yardımcı antrenörler gözetiminde gerçekleşen antrenmanda Osmanlıspor maçında ilk 11'de oyuna başlayan oyuncular salonda yenileme çalışması yaptı.

Kalan oyuncular ise ısınma ve çabuklu hareketleri ile başlayan antrenmanı pas ve top kapma çalışması ile devam ettirdi. Antrenman toplu oyunla sona erdi.

Antrenmanda Shakhtar Donetsk maçında burnu kırılan ve ameliyat olan takım kaptanı Ali Çamdalı ise takımdan ayrı olarak çalıştı.

Ziraat Türkiye Kupası gruplarında ilk hafta maçlarının hakemleri belli oldu.

1 Aralık Perşembe günü saaat 14.00'de oynanacak olan Kızılcabölükspor-Atiker Konyaspor maçını Kutluhan Bilgiç yönetecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.