Seydişehir’in konuğu Şuhut

Seydişehir’in konuğu Şuhut

Aroma Erkekler Voleybol 3. Ligi A grubunda mücadele eden Seydişehir Belediyespor sezonun 12. hafta maçında sahasında Afyon Şuhut Hisar Belediyespor’u ağırlayacak.

Seydişehir Belediyesi Spor voleybol takımının bugün evinde oynayacağı Afyon Şuhut Hisar müsabakası saat 14.00’te Seydişehir Atatürk Spor Salonunda başlayacak. Temsilcimizde herhangi bir eksik bulunmazken, müsabakayı H.Anar ve Ö.Ünal hakem ikilisi yönetecek.
Ligde aldığı başarılı sonuçlara 2. ligi hedefleyen Seydişehir ekibi bu zorlu maçı da kazanarak yoluna emin adımlarla devam etmek istiyor. Lig sıralamasında Burhaniye Belediyespor’un 2 puan gerisinde 2. basamakta yer alan sarı- siyahlı ekip zorlu Şuhut maçını kazanarak rakibinin puan kaybetmesini bekleyecek. Seydişenir Belediyespor bugüne kadar oynadığı 11 maçta 8 galibiyet 3 yenilgi aldı. Bu karşılaşmalarda 27 puan toplayan temsilcimiz sıralamada 2. basamakta yer aldı.
Şuhut Hisar Belediyespor ise bugüne kadar oynadığı 11 maçta 5 galibiyet 6 yenilgi aldı. Şuhut ekibi bu karşılaşmalarda topladığı 15 puanla 6. sırada yer aldı. Seydişehir Belediyespor yönetimi bu zorlu maçta taraftarlarını yanlarında görmek istediklerini ifade ettiler. Yönetim yaptığı ortak açıklamada, “Şuhut Hisar Belediyespor ile zorlu bir maç oynayacağız. Yolumuza emin adımlarla devam etmek için bu maça kazanmak zorundayız. Bu karşılaşmada taraftarımızın desteğine ihtiyacımız var. Tüm Seydişehir halkını saat 14.00’te kapalı spor salonuna bekliyoruz” ifadelerini kullandı. Aroma Erkekler Voleybol 3. Ligi A grubunda 12. hafta maç programı şu şekilde: Saat 13.00 Acıpayam Merkez -Ortaca Belediye 13.00 Denizli D Tipi Kapalı C.Evi - Burhaniye Belediye,  14.00 Seydişehir Belediye-Şuhut Hisar belediye 12.00 Muğla Spor -Evliya Çelebi Hastanesi.
Seydişehir Belediyesi Spor Voleybol Şube Sorumlusu Kudret Ekinci ise “Son haftalardaki gidişattan, biz de memnun değiliz, ancak kaybettiğimiz bir şey de yok. Hala zirvenin en güçlü adayıyız ve play-off şansımız güçlü şekilde sürüyor, Üst üste başarılı sonuçlar alan takımların, ara sıra kaybetmeye de hakkı vardır diye düşünüyorum. Sürekli aynı şekilde gidemezsiniz, belli bir noktada tıkanabilirsiniz. Bizim böyle olduğumuz gibi, rakiplerimiz de mutlaka yorulup tökezleyecektir. Geçmişi unuttuk ve yarın oynayacağımız Şuhut maçını düşünüyoruz. Her zaman bize büyük destek veren taraftarımızın da destekleriyle rakibimizi yenip, 2. Lig ve play-off iddiamızı sürdüreceğiz” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.