Seydişehir’e Türkiye şampiyonası hazırlığı

Seydişehir’e Türkiye şampiyonası hazırlığı

2017 Konya MuayThai İl Şampiyonası ve Türkiye Şampiyonası elemelerine 18 sporcuyla katılan Seydişehir Belediye Spor MuayThai takımı 11 altın, 5 gümüş , 1 bronz madalya kazanarak takım halinde birinci oldu.

2017 Konya MuayThai İl Şampiyonası ve Türkiye Şampiyonası elemelerine  18 sporcuyla katılan Seydişehir Belediye Spor MuayThai takımı  11 altın, 5 gümüş , 1 bronz madalya kazanarak takım halinde birinci oldu.  Bu başarısıyla 16 sporcu da Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazanan Seydişehir  Belediyespor  takımı  antrenörü  Ahmet Dönmez :” Yaklaşık üç yıldır Seydişehir Belediyesi bünyesinde yüzlerce Seydişehirli gence kapılarını açan, gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzaklaştıran, onlara özgüven kazandırıp, sağlıklı bireyler olmasına katkı sağlayan  MuayThai sporuna ve  kulübümüze  ilgi çok büyük. Yetenekli gençlerin katılımıyla da başarılar gelmeye başladı.” diye konuştu

 

MuayThai Baş antrenörü Serkan Yıldız  ise “Muay Thai sporu  artık olimpiyatlarda yer bulacak  ve aynı zamanda okul sporları arasında da yerini almıştır.Bu bilinçle çalışan, mücadele eden sporcularımız  disiplinli, özverili  çalışmayla neler yapılabileceklerini ispatladılar. Maçlardaki teknik, kondisyon ve inanç düzeyimiz gösterdi ki bu sporcularımızınSeydişehir’imize  Türkiye, Avrupa ve Dünya Şampiyonlukları  hatta olimpiyat dereceleri getirmeleri yakındır. Maddi manevi katkılarıyla hep yanımızda olan başta Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Tutal’a İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Tahir Kibar’ a, ilçe spor müdürümüz Soner Balcı’ ya  Kulüp Başkanımız Celal Bican’a ve sporcu ailelerine çok teşekkür ediyor daha nice başarıları birlikte kutlamayı temenni ediyorum. “dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.