Seydişehir’de hedef 2. Lige yükselmek

Seydişehir’de hedef 2. Lige yükselmek

Aroma Erkekler Voleybol 3. Ligi A Grubunda ilimizi temsil eden ve sezonun ilk yarısını grupta 2. sırada tamamlayan Seydişehir Belediyesi Spor, gelecek hafta deplasmanda oynayacağı Muğla Ortaca maçı hazırlıklarına başladı.

İlk yarıyı lider bitirmek istediklerini, ancak Burhaniye Belediyespor’a yenilerek 2. sırada tamamladıklarını belirten sarı-siyahlı takımın Voleybol Şube Sorumlusu Kudret Ekinci, “Seydişehir Belediyesi Spor olarak sezon başında kendimize 2. Lig’i hedef olarak belirledik. İlk yarının son haftasına lider girmiştik, ancak en yakın takipçilerimizden Burhaniye Belediyespor’a yenilerek 2. sırada devreyi kapadık. Bu demek değildir ki iddiamızdan vazgeçtik. Lig uzun bir maraton, sonuçta Burhaniye de bize gelecek. Kendi evimizde onları yenip, istediğimizi elde edeceğimize inanıyorum. Taraftarlarımız rahat olsun, bu takım 2. Lig’e çıkmayı başaracaktır. Onlar desteğini çekmesin yeter. Sezonun ilk yarısı boyunca bize verdikleri destek için de ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.
Seydişehir Belediyesi Spor, ikinci yarıdaki ilk maçında deplasmanda Muğla Ortaca ile 9 Ocak’ta karşı karşıya gelecek. Sarı-siyahlı temsilcimiz, Seydişehir’de oynanan müsabakayı 3-0 kazanmıştı. 2010-2011 sezonu Voleybol Bölgesel Lig Grupları dün belli oldu. Buna göre Erkekler Bölgesel Voleybol Ligi D Grubunda Konya Yeni Doğanspor, Konya Emniyet Gücü, Konya Anadolu Kartalları, Çatalhüyük Çumra Belediyespor ve L Grubunda Konya Akşehir İdmanyurdu yer alırken, Bayanlar Bölgesel Voleybol Ligi R Grubunda ise Akşehir Belediye Kültürspor mücadele edecek.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.