Seydişehir filede fırtına gibi

Seydişehir filede fırtına gibi

Seydişehir Belediyesi Erkek Voleybol Takımı 2. Ligdeki İlk Maçında Fırtına Gibi Esti. Konuk Ettiği Gaziantep Şahinbey Belediyesi'ni 3-1 Mağlup Etti.

Seydişehir Belediyesi Erkek Voleybol Takımı  2. Ligdeki  İlk Maçında Fırtına Gibi Esti. Konuk Ettiği  Gaziantep Şahinbey  Belediyesi'ni   3-1 Mağlup Etti. Voleybol Erkekler 2. Lig karşılaşmalarının ilk maçında  Gaziantep Şahinbey Belediyesi'ni   ağırlayan Seydişehir Belediyesi  başa baş mücadele ile geçen  maçı 3-1 kazandı. Seydişehir Atatürk Spor salonunda oynanan maçta Seydişehir Kaymakamı Tuncay Sonel, Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat, İlçe Emniyet Müdürü Yahya Günay, Meclis üyeleri , protokol mensupları  maçı izledi. Ev sahibi Seydişehir Belediyesi  geniş seyirci desteğini  de alarak oynadığı maçta   birinci seti 25-23,  ikinci seti 25-23 'lük skorlarla  almayı başardı.
sette teknik molalarla önde girme avantajını kullanan  Gaziantep Şahinbey Belediyesi sadece bu seti   25-21'lik skorla  bitirdi.  4. sete daha büyük bir hırsla başlayan Seydişehir Belediyesi ilk teknik moladan sonra  rakibine adeta   ecel terleri döktürdü. 2. teknik molaya 16-14 önde giren Seydişehir Belediyesi Voleybol takımı 4. seti de 25-19' luk skorla alarak  galibiyetini ilan etti ve sahadan gülen taraf olarak ayrıldı.   Seydişehir Belediyesi 3-1  kazandığı bu maçla 2. lige hızlı bir giriş  yaparken, 3 puan alarak  güzel bir başlangıç yapmış oldu. Maçı baştan sona izleyen  Kaymakam Tuncay Sonel ve Belediye Başkanı Abdulkadir Çat   gerek tribünden gerekse  maç bitimde seyirci ve  sporcularla galibiyet sevincine ortak oldular. Son derece heyecan ve zevkli izlenen maça    bayanların da   ilgi göstermesi maça ayrı bir renk kattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.