Serhat Değirmenci yarı finale çıktı

Serhat Değirmenci yarı finale çıktı

Selçuklu Belediyespor Kulübü Kick-Boks sporcusu Serhat Değirmenci Kick-Boks Avrupa Şampiyonasında ayyıldızlı formayla madalya için mücadele ediyor

Ankara da gerçekleştirilen Kick-Boks Avrupa Şampiyonasına Selçuklu Belediyespor'dan katılan Serhat Değirmenci ayyıldızlı formayla madalya avında. Selçuklu Belediyespor Kulübü sporcusu Serhat Değirmenci 81 kg da mücadele ediyor. Bugüne kadar 3 maça çıkan Serhat Değirmenci rakiplerine şans tanımayarak çıktığı maçları kazanmayı başardı. İlk olarak İtalyan rakibini mağlup eden Değirmenci, daha sonra Azeri ve Macar rakileri karşısında da maçtan galip ayrılmayı başararak yarı final vizesi aldı. Genç sporcu böylece şampiyonadan madalya ile dönmeyi garantilemiş oldu.
Bugün Macaristan sporcusu karşısında da çıktığı mücadeleden de galip ayrılan Serhat Değirmenci yarı finale çıkmaya hak kazandı. Serhat Değirmenci yarın yarı finalde Fransa ve Ukrayna sporcularının yapacağı mücadeleden galip ayrılan sporcu ile yarı finalde mücadele edecek. Değirmenci bu maçta kazandığı galibiyetle birlikte şampiyonadan madalya almayı garantilemiş oldu. Selçuklu Belediyespor yönetimi yaptığı açıklamada Serhat Değirmenci'nin Macar rakibi karşısında da iyi maç çıkararak ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğine inandıklarını belirterek, Değirmenci'ye başarı dilediler.
SPOR SERVİSİ 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.