Serdar Akdoğan Şekerspor’da

Serdar Akdoğan Şekerspor’da

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, 2. yarı hazırlık kampına Antalya’da devam ediyor.

Çalışmalarını yüksek bir tempoda sürdüren Konya Torku Şekerspor bir diğer taraftan da transfer çalışmalarını sürdürüyor. Yeşil-beyazlı kulüp ilk olarak rakibi Belediye Vanspor’da forma giyen Serdar Akdoğan ile anlaştı.

Bu oyuncu önceki gün Şekerspor’un Antalya kampına katılarak takımla birlikte çalışmalara başladı. Forvet mevkiinde görev yapan Serdar Akdoğan Kasımpaşa, İstanbul Büyükşehir Belediyespor gibi takımlarda forma giydi. Birçok kulübün transfer gündeminde yer alan ancak yeşil-beyazlı renklere imza atan başarılı futbolcu 1982 Tekirdağ doğumlu. Konuyla ilgili konuşan Konya Torku Şekerspor’un başarılı antrenörü Mehmet Altıparmak iyi bir transfer yaptıklarını ve bu oyuncuyu daha önceleri çalıştığı takımlarda da transfer etmek istediğini ifade etti.

Altıparmak, “Serdar Akdoğan sahada koşana yırtıcı ve mücadeleci bir oyuncu. Kişiliği ve karakteri de düzgün bir sporcu. Murat dile ile Büyükşehir Belediyespor’da birlikte oynadılar. Sahada ikisi birlikte iyi işlere imza atar diye düşünüyorum. Eskiden beri tanıdığım bir oyuncu. Takımda direk oynayacak kapasitede. İkinci yarı bize fayda sağlayacağına inancım sonsuz. Serdar kampa katıldı ve takımla çalışmalara başladı. Serdar Akdoğan ile birlikte başladığımız transfer çalışmalarımız sürüyor. Bir forvet ve iki sol kanat oyuncusu transferi için çalışmalarımız devam ediyor. kanat oyuncularının transferleri bugün yarın sonuçlanabilir ancak diğer forvet transferimiz ise 3-4 gün sürebilir. Antalya kampımız olumlu bir havada devam ediyor. Takıma katılacak oyuncularla birlikte daha iyi olacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

KONYASPOR’DAN TEKLİF GELMEDİ

Ömer Ali ve İshak hakkında da konuşan Mehmet Altıparmak Konyaspor’dan henüz bir teklif gelmediğini geldiği takdirde oturup konuşacaklarını ve bu oyuncuların Konyaspor’da oynamasının kendilerine büyük gurur vereceğini ifade etti. Altıparmak: “ henüz bize gelmiş bir resmi teklif yok. Tabiî ki de bu oyuncuların Konyaspor’da oynaması bizim için büyük gurur kaynağı. Oyuncularımın Konyaspor’a gitmelerini isterim. Sonuçta Konya’ya hizmet edecek. Ayrımız gayrımız yok Konyaspor’u da canı gönülden destekliyoruz. Ancak Konyaspor kulübünden bize gelmiş bir teklif yok” dedi. Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, 2. yarı hazırlık kampını Antalya’da sürdürüyor. Antalya Kaya Belek Otel’de kinic yarı hazırlıklarını sürdüren yeşil-beyazlı ekip bir yanda da 11 Ocakta oynayacağı Trabzon maçının hazırlıklarını da sürdürüyor.

Ligin ikinci yarısı ve Trabzonspor maçı hazırlıklarını Antalya’da sürdürecek olan temsilcimizin, 11 Ocak’ta evinde oynayacağı kupa maçı için 10 Aralık’ta Konya’da olması bekleniyor. İlk yarının sona ermesi ile birlikte futbolu bırakan Zafer Biryol, takımdan gönderilen Barış Çetin ve Muhammet Fatih ile yollarını ayıran yeşil-beyazlılar, eksik mevkilerine nokta transferlerle yılbaşından önce yeni kadrosunu oluşturmak istiyor. Şekerspor’un Serdar dışında bir başka forvet ve sol kanada alacağı iki isim ile de yakın temasta olduğu gelen haberler arasında.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.