Selçuk’un keyfi kaçtı

Selçuk’un keyfi kaçtı

TB2L B grubunda ilk yarıyı beklediği yerde tamamlayamayan ve son maçında Hacettepe Üniversitesine sahasında mağlup olan Torku Selçuk Üniversitesinde moraller bozuk

Torku Selçuk Üniversitesi teknik heyeti ve sporcuları ilk yarı sona ermesine rağmen ikinci yarı için çalışmalarına 1 günlük aranın ardından yeniden başlarken camiada moraller son derece bozuk.
Selçuk Üniversitesi Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Okay Tınkır, Hacettepe Üniversitesi karşısında alınan yenilginin yönetimi ve basketbol camiasını derinden üzdüğünü söyleyerek”
Biz bu takımın yeniden BEKO Basketbol ligine yükselebilmesi için maddi manevi her türlü fedakarlığı yapıyoruz. Ancak bazı oyuncularımızdan maalesef beklenen performansı göremiyoruz. Eğer bu maçta biraz istekli olsaydık ve maçı da kazanmayı yürekten isteseydik sahadan galip ayrılan ve ligin ilk yarısını da biraz olsun arzu ettiğimiz yerde tamamlayabilirdik. Bizi en çok üzen noktalardan birisi ise basketbol sporuna şehrin gösterdiği ilgi. 3 binin üzerinde sporsever Konya protokolü yürekten bizlerin yanında. Bizlerin onları böyle üzme hakkımız yok. Bu konuda yönetim kurulu da üzerine düşeni yapacaktır” dedi.
TARAFTAR MEMNUN ETTİ
 Torku Selçuk Üniversitespor’un hafta sonu sahasında Hacettepe ile oynadığı maçta tek olumlu gözlem taraftar oldu. Maç öncesinde salonu tıklım tıklım dolduran Selçuk Üniversitespor taraftarları maç boyunca takımlarını var gücüyle destekledi. Karşılaşma boyunca hiç susmayan sarı-mavili ekibin taraftarları yaptıkları tezahüratlarla takımlarını ateşlemeye çalıştı. Ancak taraftarın bu çabası skora yansımayınca Üniversitespor taraftarı salondan üzgün ayrıldı. Sarı-mavili spor severler bu sezon ligde Üniversitespor’un en büyük silahı olacaklarını ispatladılar. Torku Arena’da oynanacak maçlarda rakip takımları etki altında bırakacak büyük ve ateşli bir taraftar kitlesi bekliyor olacak.   

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.