Selçuk’ta sakatlık şoku

Selçuk’ta sakatlık şoku

Alınan yenilgilere üzülen Torku Selçuk Üniversitesi’nde Hakan Üsküplü ve Cihat’ın sakatlık haberleri bu üzüntüyü bir kat daha arttırdı

Torku Selçuk Üniversitesinde şanssızlıklar devam ediyor. Üst üste alınan yenilgiler takımın moralini bozarken alınan sakatlık haberi üzüntüyü bir kat daha arttırdı. Sarı-Mavili takımın sağlık ekibinden yapılan açıklamada başarılı oyuncu Hakan Üsküplünün İstanbulspor maçı öncesi yapılan son taktik çalışmada Brian Boddicker ile çarpışması sonucu dizinden aldığı darbe ile ciddi olarak sakatlandığı ve bu maçta da oyuna giremediği ifade edildi Cihat’ın da yırtık şüphesi ile bugün MR’ının çekileceği bildirildi.
Kulüp Genel sekreteri Tayfun Yenikaynak, takım üzerinde ki şansızlıkların giderilmesi için yönetim kurulu olarak olağanüstü bir çaba harcadıklarını söyledi. Yenikaynak “Sporda hiçbir sonuç garanti değil. Yönetim olarak bugüne kadar teknik kadromuza ve sporcularımıza verdiğimiz sözleri en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz. Onları mağdur etmemenin çabasındayız. Ancak bazı maçlarda o heyecan ve isteği görememek de bizleri üzüyor. Play-off maçları öncesi artık sezon başında ki o güzel havamızı yeniden yakalamak istiyoruz” dedi.
Üst üste alınan yenilgiler nedeniyle takımın başında bulanan antrenör Altar Tunçkol’un  istifa etmeyi düşündüğü  bildirildi. Bu konuyla ilgili olarak henüz kesin bir açıklama yapılmazken bu konunun önümüzdeki birkaç gün içinde açıklığa kavuşturulacağı bildirildi. Torku Selçuk Üniversitespor Yönetimi yaşanan bu talihsiz olayları bir an önce atlatmak için de olağan üstü çaba harcıyor.
As Başkan Hasan Özdemir, “Her iki takımın kadrosuna baktığımız zaman kağıt üzerinde favori olarak gösterilen takım tartışılmasız bizdik. Rakibimizin Amerikalı oyuncusu dahi olmadığını ve nerede ise bize karşı iki uzatmada dahil ancak 7 oyuncu ile kafa tutup bizi yendiklerini düşünecek olursak bir sıkıntının olduğunu ifade etmemiz gerekir. Çarşamba günü yapacağımız yönetim kurulu toplantısında daha geniş ve detaylı bir değerlendirme yapacağız” dedi. 
Kulüp Başkan Yardımcısı Okay Tınkır da İstanbulspor karşısında alınan yenilginin hiçbir şekilde mazeretinin olamayacağını söyleyerek, “Yapacağımız haftalık toplantıda bundan sonraki yol haritamız için genel bir değerlendirme yapmak durumundayız. Konya basketbol branşında gerçek anlamda başarı bekleyen ve buna da müsait bir Büyükşehir” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.